Noa (16) uit Arnhem is nu al klaar met haar verwoeste leven

longread en videoARNHEM - Zo jong als Noa Pothoven met haar 16 jaar is, verlangt ze naar het einde. Slachtoffer van seksueel geweld, kliniek in en kliniek uit, en alles tevergeefs. Ze snakt naar een einde aan ‘uitzichtloos, ondraaglijk psychisch lijden’. Of zoekt ze eigenlijk alleen rust? Noa en haar ouders zijn ten einde raad.

15 reacties

 • TJa

  4 jaar geleden
  Ben je blind ofzo? Ze heeft A geen toestemming gekregen en B ze heeft geen euthanasie gepleegd en C ze is 17!
 • Fietser

  4 jaar geleden
  Je snapt helemaal niets van psychische pijn.
 • Arnhemse

  4 jaar geleden
  Het spijt me zeer hoor...Maar ben ik nou de enige die dit te ziek voor woorden vind?!Ja de hulpverlening is slecht (pro persona, waarvan een medewerker in het filmpje zo'n geweldige uitleg geeft, nog wel de aller slechtste, net een fabriek) en ja die mannen hadden hun tengels bij zich moeten houden. Maar om een kind van 16 toestemming te geven voor euthanasie...NL wordt steeds gekker.
 • JWM

  4 jaar geleden
  Noa, ondanks wat ja allemaal hebt meegemaakt, de wanhoop, geen uitzicht zien, kan ik je vertellen dat er één persoon is die met je meevoelt en die bewees zo veel van je te houden dat hij zijn leven vrijwillig gaf voor jou zodat jij bevrijdt kan worden en van Hem leven en overvloed kan ontvangen. Lees bv. de getuigenis van Astrid (http://www.dedeur-arnhem.nl/pages/astrid-kraak).Ik wens je veel liefde toe
 • Wim

  5 jaar geleden
  Noa, je bent een sterke en mooie vrouw. Hopelijk vind je voldoende kracht om het zonlicht weer iedere dag te willen zien. NB veel instellingen zijn onvoldoende professioneel. Er kan en moet nog heel veel verbeterd worden. Verpleging thuis lijkt mij het beste. Laat de zorgverleners maar langs komen i.p.v. dat Noa weer in zo’n onpersoonljke insrelling zit.