Inzet: Wetenschappers Geert Keetels en Bas van de Wiel waarschuwen: Gooi die luchtvochtigheid in huis omhoog ter voorkoming van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Inzet: Wetenschappers Geert Keetels en Bas van de Wiel waarschuwen: Gooi die luchtvochtigheid in huis omhoog ter voorkoming van corona. © ANP

Noodkreet wetenschappers: we maken het corona thuis te aangenaam en daar kunnen we iets aan doen

Het moet nog écht koud worden en we zitten massaal binnen, in ons gortdroge (t)huis. Waar corona juist goed bij gedijt, betogen twee Brabantse wetenschappers. ,,Maar er is nauwelijks aandacht voor, terwijl de oplossingen voorhanden zijn.”

19 reacties

 • Mies Gooyer

  4 maanden geleden
  Nou, gelukkig heb ik altijd waterbakjes aan de verwarming hangen en droog ik de was beneden vanwege de heerlijke geur. Maar hoeveel verschillende verhalen wil je horen en lezen? Maak het zoals in de zomer? Het was bloedheet en gortdroog. Het enige vocht dat ik toen zag stond op mijn voorhoofd en in de douche. Maar hoe dan ook, voor velen is het allang niet meer leefbaar maar dat lijkt niemand te interesseren dat er steeds meer kinderen zijn voor wie het niet meer hoeft.
 • Wijkamp

  4 maanden geleden
  Weer 2 van die paniekmakers die met hun bizarre ideetjes in de belangstelling willen staan . We hebben met de heren Kuipers en Gommers al wel genoeg alwetende orakels op de Buehne staan. Beste mensen, stop met bang zijn en ga weer gewoon leven . De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest .
 • Willem

  4 maanden geleden
  Voeg deze wetenschappers toe aan het OMT?
 • tonny kamphuis

  4 maanden geleden
  Rijstkoker met laagje water aanzetten en binnen 30 minuten ga je van 30 naar 55% luchtvochtigheid. Rijstkoker kost nog geen 20 Euri.
 • Stekelbaars

  4 maanden geleden
  Dit wist ik in maart ook al. Maar toen werd dit als nepnieuws beschouwd.
 1. Varkenshouders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakantine: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’
  PREMIUM

  Varkenshou­ders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakanti­ne: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’

  Dat de faculteit Bouwkunde van de TU Delft in een kantine alleen nog vegetarisch eten gaat aanbieden, maakt de tongen van zowel vleesliefhebbers als vegetariërs los. Maar als het aan de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) ligt, krijgt het voedselbeleid van de TU sowieso nog een staartje. ,,Ik heb van varkenshouders al duizenden hamburgers aangeboden gekregen voor de TU-studenten.”
 2. Gert-Jan Segers optimistisch over komst moeder Jeangu Macrooy naar songfestival

  Gert-Jan Segers optimis­tisch over komst moeder Jeangu Macrooy naar songfesti­val

  ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers is positief gestemd over de komst van de moeder van Jeangu Macrooy naar Nederland. Jeanette John, die in Suriname woont, leek het optreden van haar zoon te moeten missen vanwege reisrestricties. Segers bij de Songfestival Aftelshow op deze site: ,,Maar er kunnen soms ook wel familieomstandigheden zijn, dan wel blij dan wel verdrietig, die het nodig maken om te reizen.”
 1. De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak
  Play

  De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak

 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland