Inzet: Wetenschappers Geert Keetels en Bas van de Wiel waarschuwen: Gooi die luchtvochtigheid in huis omhoog ter voorkoming van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Inzet: Wetenschappers Geert Keetels en Bas van de Wiel waarschuwen: Gooi die luchtvochtigheid in huis omhoog ter voorkoming van corona. © ANP

Noodkreet wetenschappers: we maken het corona thuis te aangenaam en daar kunnen we iets aan doen

Het moet nog écht koud worden en we zitten massaal binnen, in ons gortdroge (t)huis. Waar corona juist goed bij gedijt, betogen twee Brabantse wetenschappers. ,,Maar er is nauwelijks aandacht voor, terwijl de oplossingen voorhanden zijn.”

19 reacties

 • Mies Gooyer

  9 maanden geleden
  Nou, gelukkig heb ik altijd waterbakjes aan de verwarming hangen en droog ik de was beneden vanwege de heerlijke geur. Maar hoeveel verschillende verhalen wil je horen en lezen? Maak het zoals in de zomer? Het was bloedheet en gortdroog. Het enige vocht dat ik toen zag stond op mijn voorhoofd en in de douche. Maar hoe dan ook, voor velen is het allang niet meer leefbaar maar dat lijkt niemand te interesseren dat er steeds meer kinderen zijn voor wie het niet meer hoeft.
 • Wijkamp

  9 maanden geleden
  Weer 2 van die paniekmakers die met hun bizarre ideetjes in de belangstelling willen staan . We hebben met de heren Kuipers en Gommers al wel genoeg alwetende orakels op de Buehne staan. Beste mensen, stop met bang zijn en ga weer gewoon leven . De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest .
 • Willem

  9 maanden geleden
  Voeg deze wetenschappers toe aan het OMT?
 • tonny kamphuis

  9 maanden geleden
  Rijstkoker met laagje water aanzetten en binnen 30 minuten ga je van 30 naar 55% luchtvochtigheid. Rijstkoker kost nog geen 20 Euri.
 • Stekelbaars

  9 maanden geleden
  Dit wist ik in maart ook al. Maar toen werd dit als nepnieuws beschouwd.
 1. Oranje moet op EK achter topland Portugal vechten om tweede plek in de poule

  Oranje moet op EK achter topland Portugal vechten om tweede plek in de poule

  Speel je een EK in eigen land, word je door de UEFA eerst in pot 4 gestopt en blijk je daarna ook nog de regerend Europees én wereldkampioen te treffen. Het overkwam Oranje Futsal maandagavond in Zeist, waar de loting voor het EK in eigen land plaatsvond. Op de KNVB Campus werd de ploeg van bondscoach Max Tjaden aan grootmacht Portugal gekoppeld en kwam ook Oekraïne in poule A terecht. De laatste tegenstander is binnenkort pas bekend.