Noodverordening: boeren moeten Nijmegen weer uit na terugplaatsen neergehaalde Vierdaagsevlaggen

UPDATE EN VIDEONIJMEGEN - De boeren uit de regio Nijmegen die deze middag 74 (!) neergetrokken Vierdaagse-vlaggen terugplaatsen, hebben van de politie te horen gekregen dat ze de stad snel moeten verlaten. Wegens een noodverordening zijn landbouwvoertuigen namelijk de hele week niet welkom in het centrum van Nijmegen.

109 reacties

 • Daisy Flenterie-Dal

  5 maanden geleden
  Deze boeren waren niemand iets verplicht, in de binnenstad zijn er meer dingen vernield. Ook deze mensen komen uit onze regio met hart voor de vierdaagse en RESPECT voor deze boeren die de vlaggen weer recht gezet hebben!! #trotsoponzeboeren
 • albert Kuiper

  5 maanden geleden
  Rechts populisme schaart zich als een baksteen achter de boeren. Links krijgt de schuld ofschoon dat dit stikstof beleid is van rechts Nederland; cda, sgp en vvd. Hun motto was produceren, produceren en nog een produceren! Vraag maar aan Henk Bleeker die plotseling de liefde heeft verklaart aan Putin lover Baudet. Ik zou als boer niet blij zijn met clubjes zoals FvD, PVV, BBB ( ja ook die) en die van Haga.
 • Peter Van Brakel

  5 maanden geleden
  100 % achter de boeren. En top dat ze deze actie hebben opgezet. De strijd is nog niet gestreden, niet alleen de boeren maar heel Nederland gaat naar de filistijnen. Als je 30 jaar geleden had voorspeld in welke staat van ontbinding Nederland zou verkeren hadden ze je voor gek verklaard. Bruls is een dictatoriale man die precies bij Rutte en consorten past. Bah
 • C. v. Bergen

  5 maanden geleden
  Om de boeren een lesje te leren moeten we maar een paar weken de boeren boycotten. Dus mensen die de reacties hebben geschreven dat ze de boeren zat zijn, moeten GEEN melk of melkproducten, groenten en fruit, vlees en alles wat die boeren produceren kopen. Dan sta je tenminste achter je woorden. Anders is dat gewoon gebakken lucht wat ze verkondigen.
 • tgm beuningen

  5 maanden geleden
  Knap als je daar tussen 7 en 8 uur blijkbaar ongezien al die vlaggenmasten kunt platleggen.