Mondkapjes op de middelbare school.
Volledig scherm
PREMIUM
Mondkapjes op de middelbare school. © ANP

Nu al roep om extra maatregelen om coronavirus te beteugelen

NIJMEGEN - Nu het aantal coronabesmettingen landelijk blijft stijgen, wordt de roep om extra maatregelen steeds sterker. Misschien dat de komende dagen al extra maatregelen nodig zijn.

35 reacties

 • EvilAdmin

  1 jaar geleden
  Corona loopt uit de hand omdat iedereen er met de pet naar heeft gegooid in de zomermaanden, Rutte liet iedereen maar weer op vakantie gaan naar risicogebieden dankzij de lobby van Schiphol en de KLM, En nou zitten we weer met de gebakken peren en kruipen de lockdown fetishisten weer uit hun holen en willen alles dichtgooien. Paniek is een waardeloze raadgever en maakt meestal alleen maar meer slachtoffers. Tenzij je goeie hebt en ze goed gebruikt zijn mondkapjes nutteloos. Handen wassen, afstand houden, niet naar risicogebieden gaan, dat is wat helpt. De rest is zinloos paniekvoetbal. 
 • EvilAdmin

  1 jaar geleden
  De zwarte dood doodde de halve wereld bevolking.  De Spaanse Griep in 1919 doodde tussen de 17 en 50 miljoen mensen. Sigaretten doden elk jaar wereldwijd 6 miljoen mensen. 1,3 miljoen wereldwijd in het verkeer. Sorry, ik ben niet onder de indruk van corona als dodelijke killer. En het probleem is dat iedereen in de zomermaanden er met de pet naar heeft gegooid, Nu stijgt het weer en we krijgen weer paniekvoetbal en ik ben het zat dat ik, die zich wel aan de regels hield, mijn rechten moet inleveren vanwege paniekvoetbal. 
 • Ricsi

  1 jaar geleden
  Gaan we zonder mondkapje s’nachts naar buiten .
 • ProGrip24

  1 jaar geleden
  Waarom reageren als je geen argumenten hebt. 
 • ProGrip24

  1 jaar geleden
  Als het zo'n killer virus is, waarom ligt dan drie kwart van de positief getesten niet in het ziekenhuis? 
 1. Grootste drugsbaron Colombia opgepakt: ‘Alleen te vergelijken met val van Pablo Escobar’

  Grootste drugsbaron Colombia opgepakt: ‘Alleen te vergelij­ken met val van Pablo Escobar’

  De politie en het leger van Colombia hebben zaterdag tijdens een gezamenlijke operatie de leider van de beruchte drugsbende Clan del Golfo opgepakt. Het land had een beloning van drie miljard pesos (ruim 680.000 euro) op het hoofd van Dairo Antonio Usuga (50), ook bekend als Otoniel, gezet. ,,Deze klap aan de drugshandel is alleen te vergelijken met de val van Pablo Escobar in de jaren negentig”, aldus de Colombiaanse president Ivan Duque.