Omstanders duwen auto persfotograaf opzettelijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensgevaarlijk’

VideoLUNTEREN - Een persfotograaf en zijn vriendin zijn maandagavond in Lunteren aangevallen door omstanders tijdens een vermeende autobrand. De auto van de fotograaf werd opzettelijk in de sloot geduwd met een shovel en vervolgens ook nog op de kop gegooid. Twee mannen zijn aangehouden en zitten nog vast. Betrokkenen reageren geschokt op de gebeurtenissen. 

39 reacties

 • Jan Knuiman

  2 jaar geleden
  Wat is er toch ad hand van de geloofskernen? Onder het mom van God mag alles? Al weer een flinke misdraging. Doodslag. Zo lang mogelijk opsluiten.
 • Jan Knuiman

  2 jaar geleden
  In die gelovige gemeenten denkt men tegenwoordig dat men boven de wet staat. God zal dit wel nodig vinden. Hij regelt het toch allemaal? Doodslag minstens tien jaar opsluiten.
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Nee Anneke dit heeft niets met een mediavirus te maken, niet zo dom reageren.
 • Katie Willems

  2 jaar geleden
  Op het filmpje te zien waren het veedrijvers. De stokken die veedrijvers gebruiken.
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  De pers komt ter plaatse om verslaglegging te doen van een incident. Meestal inclusief foto. Dat hoort bij de journalistiek. Gewoon werk als professional/vrijwilliger. Net zoals de brandweer, ambulancemedewerkers en politie/handhaving. Dit is gewoon van de zotte. Kunnen en mogen deze mensen niet gewoon hun werk doen? Soms zijn ze irritant maar iedereen wil graag weten wat er gaande is in zijn woon/werkomgeving. Of kon dit incident het daglicht niet kon verdragen? Je zou het bijna denken.