Op dit terrein wil Adriaan Straathof een megastal bouwen voor 11.000 varkens. foto Gerard Vrakking IPTCBron Gerard Vrakking vakfotografie Saffraan 15 8101 DH Raalte Marienheem mega varkensstal
Volledig scherm
Op dit terrein wil Adriaan Straathof een megastal bouwen voor 11.000 varkens. foto Gerard Vrakking IPTCBron Gerard Vrakking vakfotografie Saffraan 15 8101 DH Raalte Marienheem mega varkensstal © Gerard Vrakking

Omstreden varkensbaron zet potentiële megastal Mariënheem te koop

MARIËNHEEM - De omstreden varkensbaron Adriaan Straathof heeft zijn boerderij in Mariënheem te koop gezet. Voor 2,5 miljoen euro wil de varkenshouder het perceel van de hand doen waar hij plannen had voor een megastal met 11.488 dieren. Tegen de uitbreiding was veel verzet.

7 reacties

 • Gerry Jöris

  2 jaar geleden
  Even de actuele polls bekijken. PvdA zit duidelijk in de lift met een winst van 9 zetels.
 • Fred

  2 jaar geleden
  Van zo'n belangenckugje als Varkens in Nood viel niets anders te verwachten maar dat een PvdA kamerlid zit te vragen om maatregelen uit communistische dictaturen zegt weer veel over de PvdA. Geen wonder dat die vrijwel geen kiezers meer hebben.
 • Yvonne van Cleef

  2 jaar geleden
  Helemaal stoppen met die megastallen;je ziet wat de gevolgen zijn bij de ene na de andere brand!
 • Enspijk

  2 jaar geleden
  In Duitsland snappen ze hoe met z'on figuur om te gaan. Hier zijn teveel regeltjes...
 • Josefien

  2 jaar geleden
  Ik zou heel graag een beroepsverbod zien voor dit heerschap; zowel in Nederland als de rest van Europa! Hij heeft al teveel schade aangericht.