Een groep van ongeveer 25 mensen is zondagmiddag in de bedrijfskantine van Melis Transport in Duiven, om daar voetbal en Formule 1 te kijken. (Gezichten zijn onherkenbaar gemaakt)
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep van ongeveer 25 mensen is zondagmiddag in de bedrijfskantine van Melis Transport in Duiven, om daar voetbal en Formule 1 te kijken. (Gezichten zijn onherkenbaar gemaakt) © Privéfoto

Ondernemer negeert coronaregels en kijkt met tientallen bekenden bekerfinale in bedrijfskantine bij ‘eigen Fieldlab-event’

pollDUIVEN/ ARNHEM - Ondernemer Marwin Melis van Melis Logistics in Duiven keek zondag samen met zo'n dertig anderen Formule 1 en voetbal in zijn eigen bedrijfskantine. Daarmee lapten zij de geldende coronaregels aan hun laars. 

37 reacties

 • Michel Zand

  3 weken geleden
  wat een berg schapen. wat loop je nou voor risico ? 98% krijgt niet meer dan een snotneus (bron RIVM). Deze groep mensen heeft zichzelf getest zoals velen dat nu ook doen voor de poort van de efteling. Al die maatregelen hebben op geen enkele wijze de besmettingen omlaag gekregen (zie grafieken RIVM). Als je ziekenhuizen sluit kun je niet verwachten dat je zorg kunt verlenen. Er is geen virus probleem , er is een zorgprobleem maar daar denk niemand over na. zo gehersenspoeld als men is.
 • Frits Van der Velden

  3 weken geleden
  Het is humoristisch onderstaande te lezen. Vooral de moraalridders en wanne be experts. Wat hier gebeurt is, is waar de overheid heen wilt. Keurig door de GGD laten testen en bij negatieve uitslag de wedstrijd kijken. De commentaren van sommige lieden hier geeft een prima weergave van hun IQ. Of verdiep je in deze materie of zeg niks. Prima georganiseerd, op een veilige en verantwoorden manier.
 • G.J. Guilik

  3 weken geleden
  Viel wel weinig te vieren he Melis?
 • Rock Witten

  3 weken geleden
  Gezellig met 25 man voetbal kijken, "Mag het? Nee. Vind ik het kunnen? Ja’’ zegt Milan Scholten. En nu die betaalde voetballers: Mag Ja?. Vind ik het kunnen? Ja’’ Dit is echt krom. We kijken op tv naar voetballers die lopen te spugen en schoppen en bij een goal juichen? Elkaar op de bek liggen. Elke dag die talkshows over corona maar niemand komt dit even uitleggen. Wie gaat dat nou echt een keer uitleggen?
 • E.S. Cornelese

  3 weken geleden
  ze hebben groot gelijk!
 1. Getty Kaspers (73), de winnares van het Songfestival in 1975, woont nu op een vakantiepark: ‘Ik ben blij met wat we hebben’
  PREMIUM
  2

  Getty Kaspers (73), de winnares van het Songfesti­val in 1975, woont nu op een vakantie­park: ‘Ik ben blij met wat we hebben’

  Ze werd op handen gedragen, Nederland liep voor haar uit. Het nummer Ding-a-dong maakte in 1975 van Getty Kaspers een ster. Maar zo vrolijk als het liedje waarmee ze het Songfestival won was haar leven niet. Over roem, een vader die ze nooit kende, de ziekte ALS en wonen op een vakantiepark. „Waarom moet het groter of chiquer? Ik ben blij met wat we hebben.”
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18