Een groep van ongeveer 25 mensen is zondagmiddag in de bedrijfskantine van Melis Transport in Duiven, om daar voetbal en Formule 1 te kijken. (Gezichten zijn onherkenbaar gemaakt)
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep van ongeveer 25 mensen is zondagmiddag in de bedrijfskantine van Melis Transport in Duiven, om daar voetbal en Formule 1 te kijken. (Gezichten zijn onherkenbaar gemaakt) © Privéfoto

Ondernemer negeert coronaregels en kijkt met tientallen bekenden bekerfinale in bedrijfskantine bij ‘eigen Fieldlab-event’

pollDUIVEN/ ARNHEM - Ondernemer Marwin Melis van Melis Logistics in Duiven keek zondag samen met zo'n dertig anderen Formule 1 en voetbal in zijn eigen bedrijfskantine. Daarmee lapten zij de geldende coronaregels aan hun laars. 

37 reacties

 • Michel Zand

  3 weken geleden
  wat een berg schapen. wat loop je nou voor risico ? 98% krijgt niet meer dan een snotneus (bron RIVM). Deze groep mensen heeft zichzelf getest zoals velen dat nu ook doen voor de poort van de efteling. Al die maatregelen hebben op geen enkele wijze de besmettingen omlaag gekregen (zie grafieken RIVM). Als je ziekenhuizen sluit kun je niet verwachten dat je zorg kunt verlenen. Er is geen virus probleem , er is een zorgprobleem maar daar denk niemand over na. zo gehersenspoeld als men is.
 • Frits Van der Velden

  3 weken geleden
  Het is humoristisch onderstaande te lezen. Vooral de moraalridders en wanne be experts. Wat hier gebeurt is, is waar de overheid heen wilt. Keurig door de GGD laten testen en bij negatieve uitslag de wedstrijd kijken. De commentaren van sommige lieden hier geeft een prima weergave van hun IQ. Of verdiep je in deze materie of zeg niks. Prima georganiseerd, op een veilige en verantwoorden manier.
 • G.J. Guilik

  3 weken geleden
  Viel wel weinig te vieren he Melis?
 • Rock Witten

  3 weken geleden
  Gezellig met 25 man voetbal kijken, "Mag het? Nee. Vind ik het kunnen? Ja’’ zegt Milan Scholten. En nu die betaalde voetballers: Mag Ja?. Vind ik het kunnen? Ja’’ Dit is echt krom. We kijken op tv naar voetballers die lopen te spugen en schoppen en bij een goal juichen? Elkaar op de bek liggen. Elke dag die talkshows over corona maar niemand komt dit even uitleggen. Wie gaat dat nou echt een keer uitleggen?
 • E.S. Cornelese

  3 weken geleden
  ze hebben groot gelijk!
 1. LIVE | Bedrijfsartsen worstelen met aanpak coronaklachten, muzikale anti-corona flashmob in Arnhem
  Coronavirus

  LIVE | Bedrijfs­art­sen worstelen met aanpak corona­klach­ten, muzikale an­ti-corona flashmob in Arnhem

  Terwijl het aantal besmettingen weer voorzichtig toeneemt, komt er uit de ziekenhuizen goed nieuws. Het aantal mensen dat met corona een bed bezet, daalt wederom. Het kabinet kwam zondag bijeen in het Catshuis om te bespreken of er een nieuwe stap gezet kan worden in de versoepelingen van de coronamaatregelen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Hier lees je ons vorige liveblog terug.
 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap