Rellen na afloop van NEC-Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Rellen na afloop van NEC-Vitesse. © Paul Rapp

‘Ongekend’ dat Bruls dreigt met intrekken van vergunning NEC, vindt supportersadvocaat

‘Ongekend’, zo noemt advocaat Christian Visser - beter bekend als de ‘voetbaladvocaat’- de keiharde eis die burgemeester Hubert Bruls de Nijmeegse voetbalclub stelt als reactie op de derbyrellen van afgelopen zondag.

41 reacties

 • AJ Wezel

  1 jaar geleden
  Bruis geef maar toe je hebt gewoon een hekel aan nec Je zet 9000 echte supporters in de kou Hij staat liever leuk te doen op tv Bah
 • Anita Evers

  1 jaar geleden
  De echte supporters hebben niets met die rellen te maken ! Ik werk zelf in het clubhuis , en bij ons was het druk en gezellig ! Er zijn bij ons absoluut geen ruzies of vechtpartijen binnen geweest. Relschoppers zijn geen supporters , ze waren niet eens in het stadion !!!
 • George van der Sanden

  1 jaar geleden
  Complimenten voor deze burgemeester! Maar NEC kan zelf niet alles voorkomen. Maar NEC kan wel veel sneller stadionverboden opleggen. Het pappen en nathouden kennen we nu wel. Dit soort tuig (dus geen supporters) moet hard aangepakt worden.
 • Marco Leenders

  1 jaar geleden
  Wil meneer Bruls NEC misschien ook verantwoordelijk houden voor het fileprobleem en broeikaseffect? Dit kun je de club niet aanrekenen. Het reltuig van afgelopen zondag kwam nauwelijks uit het stadion, maar sprak met elkaar af via social media om hier rotzooi te trappen. Zie avondklokrellen, asielopvang, demonstraties e.d.
 • Stef Van de sande

  1 jaar geleden
  Weet je wat ik niet snap dat iedereen over die spandoek klaagt als er niks was gebeurt had je niemand over die spandoek gehoord nu er rellen zijn geweest hoor je iedereen over de spandoek die rellen zijn natuurlijk niet goed te keuren moet gestraft worden maar laten we aub over die spandoek een discussie meer hebben