Archiefbeeld ter illustratie
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

Ongekend veel griepdoden

NIJMEGEN - Het Nederlandse griepvaccinatiebeleid moet dringend verbeteren. Afgelopen winter stierf er een recordaantal mensen in Nederland. Meest waarschijnlijke oorzaak: de griep. Griepdeskundigen vinden dat Nederland te weinig heeft gedaan. ,,Het is laksheid.”

27 reacties

 • Annamaria

  4 jaar geleden
  Hoezo onzin..was je erbij dan..je moest eens weten hoeveel klachten mensen hebben na de griepprik !!  deze man heeft volkomen gelijk om hem niet te nemen !!
 • Annamaria

  4 jaar geleden
  Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen die smerige spuit niet meer willen hebben, er word een virus in gedaan om griep tegen te gaan maar men weet nooit welke griep er komt, en dan lees je  een paar maanden later dat de griepprik niet heeft gewerkt (alweer niet en dat is al jaren zo !!) Mijn moeder haalde trouw elk jaar de griepprik maar was er maanden beroerd van, nu al een jaar of 4 niet en ze gaat fluitend en lachend door de griepmaanden heen,ook mijn man word elk jaar uitgenodigd om hem te komen halen maar ze houden die rotzooi maar lekker zelf !!
 • Piet

  4 jaar geleden
  Zo ken ik er ook nog een. Als we de hele gezondheidszorg afschaffen, kan de AOW-leeftijd naar pakweg 50. Maar oké, geintje moet kunnen ... ;)
 • Robert

  4 jaar geleden
  Zelfs tot na je dood.
 • Appie ap

  4 jaar geleden
  Het zijn toch juist de ouderen en zwakkere die de griepspuit halen?