Een beeld van Vrouwe Justitia.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van Vrouwe Justitia. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Ontuchtzaak tegen opgestapt CDA-raadslid Winterswijk, partij wist van niets

UPDATEWINTERSWIJK - Het twee maanden geleden afgetreden CDA-raadslid I.J. uit Winterswijk stond vanochtend voor de rechter in Zutphen wegens een ontuchtzaak. Als hulpverlener bij verslavingszorgorganisatie IrisZorg zou hij een jonge cliënte hebben betast en haar van drugs hebben voorzien. Het CDA reageert onthutst, de partij was niet ingelicht. 

5 reacties

 • Henk Jansen

  2 jaar geleden
  Titel van de site CDA: voor een bruisend Winterswijk. Het hoofd van I.J. Staat hieronder. Afgetreden?
 • Arjen vd Goorberg

  2 jaar geleden
  Paar opvallende dingen: 1) I. J., raadslid van Molukse afkomst, staatnig steeds op de site van het CDA 2)CDA wist eerst van niets, maar CDA doet nu nog steeds niets 3) Voor 8 Achterhoekse gemeenten werkt ie in verslavingszorg met jongeren. Geen enkele gemeente die zich distantieert.. 4) Met zo'n verdenking zou ook Iris Zorg (tijdelijk) afstand moeten nemen en kwetsbare groep jongeren beschermen in afwachting vd zaak. Nog niet veroordeelt maar om nou te doen alsof er niets aan de hand is.....
 • Ruud Berns

  2 jaar geleden
  De heer I.J. mag dan 2 maanden geleden al zijn opgestapt als raadslid, hij staat nog steeds pontificaal - met foto - op de site van het CDA Winterswijk. Apart.
 • L.A.ten Bhomer

  2 jaar geleden
  Toch GEEN WACHTGELD?
 • Richardson D

  2 jaar geleden
  Alsof het nut heeft om het opgestapte CDA- raadslid uit Winterswijk aan te duiden met I.J.