Arlette Groenewoud met achter zich haar in het groen verborgen camping Buitenverblijf Het Groene Woud. De camping moet op de schop.
Volledig scherm
PREMIUM
Arlette Groenewoud met achter zich haar in het groen verborgen camping Buitenverblijf Het Groene Woud. De camping moet op de schop. © Gerard Burgers

Op de camping bij de Posbank moet alles anders worden, huurders in mineur: ‘Zo wil ik hier niet meer blijven’

RHEDEN - Buitenverblijf Het Groene Woud bij Rheden is nu nog een camping met vaste staanplaatsen. Eigenaresse Arlette Groenewoud wil de boel helemaal omgooien, tot schrik van de caravanbezitters, die alles dreigen kwijt te raken.

15 reacties

 • Barthold Beuvery

  2 maanden geleden
  Mevrouw Groenewoud heeft helemaal gelijk. Op een gewone camping betaal je ook de hoofdprijs, kansen zijn geboden en niet gepakt, dan maar weg! Beetje meegaan in het hedendaagse is ook niet verkeerd. Succes en knallen mevrouw Groenewoud;)
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Achter het groen verscholen... in de zomer lijkt het mooi en aantrekkelijk. Maar in de winter dan zie je hoe de werkelijkheid is - dikwijls zijn het stacaravans en bouwsels van 50 jaar of ouder.
 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  Ik snap dat deze dame verloederde caravans en vaste bewoning liever kwijt dan rijk is. Maar gaat ze dan zelf de nieuwe houten blokhutjes bouwen en verhuren? Want geen mens gaat natuurlijk 10.000 entreegeld betalen en dan jaarlijks 25.000 stageld, á 2000 per maand.
 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  Bij ander campings is dit ook zo gegaan. Iedereen moest de boel opknappen. Toen het er prima uitzag en iedereen was weggestuurd die geen geld had om op te knappen werd de camping verkocht en kwamen er huur chalets. Nu verblijven er bijna alleen nog maar arbeids migranten.
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  Iedereen kan toch weten dat je op een camping niet kunt wonen, laat staan illegaal? Uit dit verhaal maak ik op dat dit kennelijk vele jaren wel zo is geweest en dat mensen er soms ook langdurig hebben verbleven. Niets blijft hetzelfde en wanneer caravans niet worden onderhouden en de tuinen er om heen is dat ook geen gezicht. Afgezien van ene jaarlijkse huur van 25.000 - die ik erg hoog vind - kan ik me voorstellen dat de eigenaresse van deze ongewenste situatie af wilt en verloedering aanpakt.