‘Op leeftijd’ en nog steeds smoorverliefd? Deel je Valentijnsverhaal

oproepBen je ‘op leeftijd’, maar nog steeds hartstikke verliefd? Laat het ons dan weten! Deel je Valentijnsverhaal en wie weet komt jouw verhaal wel bij ons op de website en in de krant.

De Gelderlander is op zoek naar unieke verhalen van geliefden die al héél lang bij elkaar zijn, of juist mensen die op latere leeftijd smoorverliefd zijn geworden op elkaar. Ben je of kent je zo iemand?

Hieronder kun je na het invullen van je gegevens, je Valentijnsverhaal met ons delen. Alvast bedankt!

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © rv
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ingetogen ‘herinneringsmoment vol hoop’ in Nijmeegse binnenstad
    PREMIUM
    VIDEO

    Ingetogen ‘herinne­rings­mo­ment vol hoop’ in Nijmeegse binnenstad

    NIJMEGEN - Met muziek, zang, gedichten, verhalen en hardlopers met fakkels is donderdagavond onder grote belangstelling in de Nijmeegse binnenstad stilgestaan bij de slachtoffers van het bombardement op 22 februari 1944, 75 jaar geleden. Het ‘herinneringsmoment vol hoop’ duurde een kwartier en had een ingetogen sfeer. Bij diverse naamplaatjes in de bestrating, die herinneren aan de bijna 800 slachtoffers en die de grens markeren van het verwoeste gebied, verzamelden zich groepjes mensen.