ANP
Volledig scherm
© ANP

OPROEP | Hoge energietarieven, dure boodschappen en benzine: zijn er dingen waarop jij moet gaan bezuinigen?

Het leven is aan alle kanten duurder aan het worden: energierekeningen stijgen, in de supermarkt zijn veel producten duurder geworden en ook in de horeca en kledingwinkels is de inflatie bij het afrekenen direct voelbaar. 

102 reacties

 • Tonny Stuijvenberg

  1 maand geleden
  Probeer alles zoveel mogelijk (als het mogelijk is) rechtstreeks bij de boer te kopen, en vermijd de supermarkt(en) zoveel mogelijk , scheelt veel geld.
 • R Barlaeus

  1 maand geleden
  Ieder voor zich moet niet meer uitgeven dan er binnenkomt om financiële problemen te voorkomen. Wanneer je meer uitgeeft dan er binnenkomt moet je niet naar de overheid kijken maar naar je uitgavenpatroon. Koop groente en fruit op de markt wanneer je moet besparen. Haal geen maaltijd op en koop geen (half-) voorbereide maaltijden maar bereid alles helemaal zelf. Koop de groenten en het fruit van het seizoen.
 • Tonny Stuijvenberg

  1 maand geleden
  Voor vele mensen kan er "misschien" pas lastenverlichting plaats vinden in 2023 volgens Rutte. Helaas zal dat voor enkele miljoenen gezinnen veel te laat zijn en zullen er vele huisuitzettingen en huizenverkoop (gedwongen) plaats gaan vinden, masr dat schijnt het huidige kabinet totaal niks te interesseren. Vergeleken met corona is/wordt dit pas voor velen een ECHTE crisis/ramp.
 • Nico Mali

  1 maand geleden
  Wat een falende overheid is dit. Dit kan echt niet. Wij jantje modaal moeten elke euro omdraaien en overal het volle pond voor betalen. Onze ouders met hun pensioentje moeten met minder dan 100 euro per week doen en daar heb je dan 50 jaar voor gewerkt. Zo alles vernietigend is dit, triest.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @A. Bruijs nog even geduld de verkiezingen komen eraan en dan kan men naar de stembus en kan het scherpje even worden verlaten. dus als het zover gebruik je verstand en ga stemmen.