Griep.
Volledig scherm
PREMIUM
Griep. © Photothek via Getty Images

Oproep voor griepprik komt er aan, maar ziekmeldingen op werk stijgen nu al naar hoger niveau

Het aantal mensen dat zich ziekmeldt op het werk is weer helemaal terug op het niveau van voor de coronacrisis. De verwachting is dat de aantallen oplopen. Voor een griepgolf later dit jaar wordt gevreesd, maar de oproepen voor de griepprik zijn naar 6 miljoen mensen onderweg. 

6 reacties

 • Ronald Wintjens

  2 maanden geleden
  Misschien eens de werkdruk omlaag!
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Pieter ik denk dat als jij thuis blijft er juist meer mensen naar de kroeg gaan. De meesten vinden het geen "gedoe" maar Normaal.
 • Remy Nieboer

  2 maanden geleden
  Zucht.. na dit bericht komen er zeker meer ziek meldingen .
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Het Nieuwe Normaal = Met een snotneus blijf je thuis, nou met die huismijt die weer in huis komt heb ik heel vaak een snotneus en ook na een feestavondje thuis (niet meer in de kroeg, QR gedoe en veel te duur) ben ik de volgende dag ook brak. Dat is het Nieuwe Normaal.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  je kan je zo ziek melden er is totaal geen controle meer waar is die controleur die nog aan huis komt?
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?