De politie doet nog steeds grootschalig forensisch onderzoek bij een woning aan de Govert Flinckstraat in Ommen. Dit in onderzoek naar een gebeurtenis waarbij een kind gewond is geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet nog steeds grootschalig forensisch onderzoek bij een woning aan de Govert Flinckstraat in Ommen. Dit in onderzoek naar een gebeurtenis waarbij een kind gewond is geraakt. © Enzio Ardesch

Opvallend: woning wordt na ‘incident met kind’ al dagen door politie in gaten gehouden

De nachten en dagen voorafgaand aan de aanhouding van een man en vrouw uit Ommen, na een incident waarbij een kind gewond is geraakt, stond in de Govert Flinckstraat al een politiewagen te posten. Vóór de woning, die later met hekken werd afgesloten en minutieus door de forensische opsporingsdienst is onderzocht. Wat er is gebeurd? ,,Dat wordt onderzocht.”

  1. Voormalige evacuees van Arnhem missen de krans van de gemeente bij de plek van de opgejaagden van 1944: ‘Schandalig’
    PREMIUM

    Voormalige evacuees van Arnhem missen de krans van de gemeente bij de plek van de opgejaag­den van 1944: ‘Schandalig’

    Met een ceremonie met doedelzakspeler herdacht een klein gezelschap zondagmiddag de gedwongen evacuatie van Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog op het Velperplein. Voormalige evacuees hopen op de terugkeer van een volwaardige herdenking op deze historische plek tegenover de Apeldoornsestraat, een van de vluchtwegen van de Arnhemmers in september 1944.