Koningsdag in Arnhem met Job Achterberg, Carlijn Pieper, Katharina Kostka, Rahel ten Bokum en Thomas ten Bokum (vlnr)
Volledig scherm
PREMIUM
Koningsdag in Arnhem met Job Achterberg, Carlijn Pieper, Katharina Kostka, Rahel ten Bokum en Thomas ten Bokum (vlnr) © DG

Oranjefeestgangers letten niet zo op de (hoge) bierprijzen: ‘Het is nooit erg om te betalen voor dit soort feesten’

Zon, muziek, een relaxte sfeer en een biertje. Koningsdag was na drie jaar terug in Arnhem. Terug naar het oude leven, zeggen de Oranjefeestgangers. Dat oude leven is wel iets duurder geworden. Drinken mensen er een biertje minder om of laten ze het geld juist rollen? 

8 reacties

 • Arie van Doorn

  1 jaar geleden
  Op zo,n feestdag word nergens na gekeken wat het kost,en een dag er na 10 km omrijden als de benzine daar 3 cent goedkoper is.
 • M. Kuijpers

  1 jaar geleden
  @Anton van Driel: Als je zo zuur reageert zal je huiskamer nooit heel vol zitten en ben je voor max 2 tientjes klaar. Makkelijk praten.
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Anton van Driel: ach kereltje toch! Was de azijn in de aanbieding? Wees blij dat je een politiek neutraal staatshoofd hebt die kritiek tolereert en iedere dag hard werkt voor de belangen van Nederland. Ik heb een tijdje met zijn moeder te maken gehad, ze doen echt goed werk, maar vaak in de luwte. Helaas kijk jij alleen naar je eigen bordje en het kostenplaatje. Alsof een president gratis is of wel een stukje taart komt brengen... ja, hoogstens in verkiezingstijd!
 • Yoshua Kreukniet

  1 jaar geleden
  @Anton van Driel. Ik heb nog nooit iets gemerkt van je verjaardag, nog nooit straten zien feesten vanwege de verjaardag van Anton van Driel. Geen juichende en hossende mensen op feestlocaties in de steden, geen optredens om Anton van Driel te vieren. We krijgen wel jaarlijks gratis feesten en rommelmarkten aangeboden namens WA, Nooit van Anton, die beweerd het volk wel te trakteren op taart en versnaperingen. Wanneer ben je jarig, waar kan het volk je taart eten beste Anton?
 • JD kUNS

  1 jaar geleden
  Wat een trieste azijnachtige reactie Anton! Overal op straat is het feest. Er zijn, zeker vandaag de dag, nogal wat landen om ons heen en verder weg waar dat niet of nooit het geval is.