Bloemen, kaartjes en kaarsen voor de doodgereden Sebastiaan Theloosen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen, kaartjes en kaarsen voor de doodgereden Sebastiaan Theloosen. © ANP

Pakketbezorger krijgt ook in hoger beroep zeven jaar cel en tbs voor doodrijden Sebastiaan (42) in Wijchen

WIJCHEN - Pakketbezorger Tarik O. die november 2020 een man doodreed in Wijchen is dinsdag ook in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar en tbs met dwangverpleging. 

3 reacties

 • A.M. Berben

  1 maand geleden
  @ M.Peters: Gelukkig maar begint wetgevend Den Haag toch steeds meer te luisteren naar jarenlange reacties vanuit zowel het publiek als ook OM zelf dat definities die gebruikt worden in de verkeerswetgeving eenvoudiger en straffen hoger moeten worden. Vooral nabestaanden en familieleden hebben jarenlang geleden onder in hun ogen veel te lichte straffen en zere ingewikkelde bepalingen over het begrip "schuld" in deze materie. Dit is nu gelukkig gewijzigd geworden. TBS duurt nu gemiddeld 8 jaar.
 • M. Peters

  1 maand geleden
  @martien, ik zou me eerst eens even een keer verdiepen in ons rechtssysteem. 7jr +tbs (wat oneindig lang kan duren maar vaak minimaal 10 jaar is) is voor een 18 jarige een vrij zware, zeg maar gerust forse straf, zeker voor zo'n jong persoon icm een eerste overtreding. Bij de levenslange straffen moet je in categorie Taghi en andere bendes zijn.
 • martien vondenhoff

  1 maand geleden
  veel te weinig fam heeft levenslang martien vondenhoff