Volledig scherm
Ambulancebroeders bij de woning van de moeder en haar baby. © SK-media

Politie gaat kennissen van moeder overleden baby Cuijk horen

CUIJK - In het onderzoek naar de overleden baby in Cuijk gaat de politie onder meer mensen uit de sociale omgeving van de moeder horen. Verder wordt er nog niet veel loslaten over de zaak. De baby raakte dinsdagavond plots onwel toen de moeder medische hulp kreeg in hun huis aan de Parallelweg. Er is nog geprobeerd de baby te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Volgens politie is het onderzoek ingesteld omdat 'de omstandigheden daar aanleiding toe geven'. Zo is nog niet duidelijk waaronder het kind onwel is geraakt en of er misschien sprake is van een strafbaar feit.

Vervolgonderzoek
Hoe oud de baby was en waarom de moeder medische hulp kreeg, is niet bekendgemaakt. Forensisch onderzoekers hebben dinsdagavond lange tijd onderzoek verricht in de woning. Tegen 23.40 uur meldde de politie dat dit onderzoek was afgerond. Dit gaf uiteindelijk nog geen duidelijkheid, waardoor vervolgonderzoek nodig is.

Ziekenhuis
De moeder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het met haar gaat en wat de aard van haar verwondingen is, is evenmin bekend.