Er zijn regelmatig acties in het kader van 'Heel, schoon en veilig' zoals hier in de Steenstraat. Ook de aanpak van melding van overlast door dak- en thuislozen hoort daarbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn regelmatig acties in het kader van 'Heel, schoon en veilig' zoals hier in de Steenstraat. Ook de aanpak van melding van overlast door dak- en thuislozen hoort daarbij. © Rolf Hensel

Politie heeft handen vol aan overlast rond Arnhemse AH: ‘Haal goedkope blikken bier uit de schappen’

ARNHEM - De politie heeft tientallen meldingen binnengekregen van overlast door daklozen op de kop van de Steenstraat in Arnhem. Vooral bij supermarkt Albert Heijn klagen veel klanten over de vaak agressieve benadering door dak- en thuislozen. 

17 reacties

 • Joop v d Toolen

  2 maanden geleden
  Als iemand 10x voor alleen voor een blik bier komt kun je m toch gewoon weigeren ,,,het is geen café,,,nu zijn de goed willende mensen die gewoon boodschappen doen de pineut hun goedkope biertje is weg ,,,,vind uit de schappen halen een verkeerde oplosing,een goeie portier met spierballen en met hersens lijkt me beter.
 • Valentijn Kappers

  2 maanden geleden
  Tuurlijk... Omdat de politie hun werk niet (fatsoenlijk mag en kan) doen, moet het goedkope bier uit de schappen? Haal dan ook de messen uit de winkels...dan heb je misschien ook minder moorden.
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Jaja alcohol eerst mocht het ook niet op tv.Toen kwam er zo.n serie van een gillende man op tv,meiland geloof ik en we gaan het gewoon gedogen.Hoezo.En dan nu uit winkels halen waar ben ge dan mee bezig!!
 • Marie Jose Ramaker

  2 maanden geleden
  @paulLamote Beetje kort door de bocht om te zeggen dat de dak en thuislozen niet te helpen zijn en alleen maar gratis geld en bier willen. Er zijn erbij die niet geholpen willen worden maar de meeste wel maar door het fantastische systeem in Nederland lukt het gewoon weg niet altijd. Ik ben 2 jaar dakloos geweest dus weet waar ik het over heb het valt niet mee als je dak en thuisloos ben je leven op de rit te krijgen en al helemaal niet als je te kampen hebt met een verslaving.
 • A.N.M. (A3) ten Harkel

  2 maanden geleden
  Jan den Tien Is het nu wel prioriteit of is het nu geen prioriteit? Wel geen prioriteit is het zelfde als een beetje - erg.