Politie lost meer misdrijven op in 2018: wel meer overlast verwarde personen

ARNHEM - De criminaliteit in Oost-Nederland is opnieuw gedaald. De politie loste in 2018 meer misdrijven op. Wél was er meer overlast door verwarde personen.

4 reacties

 • niet

  2 jaar geleden
  u kent de samenstelling van het huidige kabinet? Dan neem ik aan dat u de VVD, het CDA en de ChristenUnie "linksche" partijen noemt (overigens leuke zeer oude spelling!).....In dat geval rest de tip om even na te denken voordat u ergens op afgeeft.
 • wkp

  2 jaar geleden
  Jaja... geloof je t zelf? De absolute getallen kloppen dus niet.... echt weer iets van onze linksche regering om het volk tevreden te houden: slechts 27% van de slachtoffers doet volgens het CBS aangifte.
 • Bas

  2 jaar geleden
  Niet alle verwarde personen zijn terroristen hoor!
 • Joris

  2 jaar geleden
  Het aantal verwarde personen is de afgelopen jaren door o.a. de crisis enorm toegenomen en het aantal diefstallen groeit ook fors, er word heel wat gejat en geheeld in ons land... ze worden steeds brutaler door complete gereedschapswagens te jatten op bouwplaatsen en ouderen of zwakkeren in hun huis te overvallen... het is de tijd... en onze overheid heeft bijna alles kapot bezuinigd, daarvoor moeten we flink boeten en uiteindelijk zal de wal het schip keren en zullen we weer moeten investeren !