Volledig scherm
© ANP

Politie rukt uit voor 'vrouwen van lichte zeden' in Nijmegen

NIJMEGEN - De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een opvallende melding uit de Nijmeegse wijk Heseveld. Vanuit een woning zou luid gegil van vrouwen komen. Toen de politie met meerdere eenheden ter plaatse ging, bleek dat er meerdere prostituees in de woning aanwezig waren.

Volgens de politie gaat het mogelijk om illegale prostitutie en kamerbewoning.

Mensensmokkel
Daarom is ook het Team Mensensmokkel en Prostitutie opgeroepen. Omdat het wellicht om illegale praktijken gaat zijn ook de gemeente Nijmegen en de woningbouwvereniging op de hoogte gesteld van de situatie in de woning.

De politie meldt zaterdag aan De Gelderlander dat er geen aanhoudingen zijn verricht. De zaak wordt verder onderzocht.

Vannacht kregen wij een melding van gegil van vrouwen en luid gestommel uit een woning. Wij zijn met meerdere eenheden ter plaatse gegaan omdat we niet wisten wat we aan zouden treffen. Ter plaatse bleek dat er meerdere personen seksuele handelingen aan het verrichten waren. De dames bleken "dames van lichte zeden" te zijn. Omdat het mogelijk hier om illegale prostitutie en kamerbewoning ging is zowel het Team Mensensmokkel en Prostitutie van de #politie als de gemeente Nijmegen en de woningbouwvereniging in kennis gesteld. #gemeentenijmegen #instapolitie #instapolice #prostitutie #illegaal #heseveld #nijmegen #024 #mensenhandel Een foto die is geplaatst door Politie Nijmegen Zuid (@politienijmegenzuid) op 5 Nov 2016 om 2:09 PDT

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo