2018 Leden van de Satudarah op weg naar het Justitieel Complex Schiphol. De rechtbank deed uitspraak in de civiele procedure waarin het Openbaar Ministerie vroeg om de Satudarah Motorcycle Club te verbieden.
Volledig scherm
PREMIUM
2018 Leden van de Satudarah op weg naar het Justitieel Complex Schiphol. De rechtbank deed uitspraak in de civiele procedure waarin het Openbaar Ministerie vroeg om de Satudarah Motorcycle Club te verbieden. © ANP

Politiebaas: aanpak motorbendes dreigt te verslappen

ARNHEM - Aan de strijd tegen criminele motorbendes dreigt een einde te komen. Daarvoor waarschuwt de net vertrokken politiechef Pim Miltenburg, landelijk verantwoordelijk voor de aanpak van deze outlaw motor gangs (omg’s).

4 reacties

 • Peters

  1 jaar geleden
  Het is niet alleen het kabinet. Het is de hele linkse hoek. Incl. De oppositie, ambtenarij, burgemeesters, het OM, de linkse D66 rechters en ja ook het schoothondje Rutte. En wanneer er iemand opstaat die de waarheid durft te zeggen wordt hij voor racist uitgemaakt. En het volk wat op hem stemt wordt buitenspel gezet. En dan maar janken dat het allemaal zo erg is wat er gebeurt. Het zal eerst nog veel slechter worden voordat misschien ooit beter wordt.
 • Harm Hillevreugd

  1 jaar geleden
  Jan Jansen, heb jij de politiek van de laatste 11 jaar el gevolgd. Inderdaad met premier Rutten hadden we een rechts kabinet. Hoe kom jij aan die onzin van "de naïeve linkse politiek die blijft ontkennen" ?
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  De VVD bezuinigd op alle publieke diensten, niet links is de schuldige maar rechts dat vind dat iedereen in Nederland zijn eigen boontjes moet doppen.
 • Peters

  1 jaar geleden
  Het is niet alleen tegen de Motorbendes maar tegen de hele criminaliteit gaat de politie het verliezen. Dat ligt niet aan de inzet van de mensen maar het budget die ze krijgen en de wetten waar ze zich aan moeten houden. Dit allemaal is voor het grootste gedeelte schuld van de naïeve linkse politiek die blijft ontkennen. De kranten staan elke dag vol met deze shit. En laten goedwillend volk over aan criminelen.