Volledig scherm
JoJo Poffertjes in vol ornaat bij de MTV Awards. © PR

Popsterren smullen van Achterhoekse poffertjes op MTV Awards

WINTERSWIJK - Het is niet iedereen gegeven om tussen de wereldsterren rond te lopen.Josefine van den Berg (34) en Ferdi Vulker (35) uit Winterswijk mochten het afgelopen zondag wel, bij de uitreiking van de MTV Awards in het Rotterdamse Ahoy.

Bruno Mars, Martin Garrix, Greenday, One Republic, Kings of Leon, AfroJack: allemaal konden ze proeven van de oudhollandse lekkernij. Ze verdrongen zich tussen de vele stagebouwers, tv crewleden, keukenmedewerkers, dansers, presentatoren en talentmanagers om maar hun portie poffertjes te kunnen scoren. Er ging zo'n 50 liter beslag doorheen voor de 800 gasten voor wie werd gebakken.

Diner
„De organisatie had ons gevraagd om ervoor te zorgen dat we tijdens de lunch poffertjes konden serveren. Die vielen zo goed in smaak dat we gevraagd werden om ook te blijven bij het diner”, zegt Van den Berg.

De 34-jarige uitbaatster van JoJo Poffertjes zag daarmee haar inspanningen van de laatste jaren beloond. Want de MTV Awards, da's toch iets anders dan de weekmarkt in Dinxperlo.

Bekijk hier de video van de fotoshoot voor De Gelderlander.

via YouTube Capture