De provincie Gelderland en wapenfabrikant Glock zijn samen sponsor van diverse paardensport evenementen
Volledig scherm
De provincie Gelderland en wapenfabrikant Glock zijn samen sponsor van diverse paardensport evenementen © Ruben Oppenheimer

Provincie Gelderland sponsort zij aan zij met wapenfabrikant Glock

ERMELO / OOSTERBEEK - De provincie Gelderland en wapenfabrikant Glock sponsoren sinds enkele jaren gezamenlijk paardensportevenementen. 

52 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Glock koopt om wapens te fabriceren staal en kunststoffen in.Moeten we dan ook die leveranciers boycotten?Er zijn kennelijk mensen die wapens kopen. Krijgen die dan wel toegang tot evenementen in Gelderland?De politie is bewapend? Moeten we die dan ontwapenen? Of anders de politie de toegang tot evenementen ontzeggen?Het lijkt alsof emoties de boventoon gaan voeren in het openbare debat. En niemand die zich eens achter de oren krabt en logische en rationele consequenties bedenkt die volgen op dat hysterische gedoe?
 • Patries

  5 jaar geleden
  Nee, ze richten zich op jagers en sportschieters. En die zijn er veel op zulke evenementen.
 • KNijmegenaar

  5 jaar geleden
  Sponsoring en subsidie liggen zeer dicht bij elkaar. Beide zorgen voor doorgroei en ontwikkelmogelijkheden voor sporters. Ipv. voor sponsoring zou een evenement ook aan kunnen kloppen voor subsidie, onder het mom van deze doorgroei/ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast brengen bezoekers van deze evenementen geld in de lokale, regionale, provinciale of landelijke economie en dus ook in de (lokale) overheidskas.
 • Gerrit Louter

  5 jaar geleden
  Niet alleen de overheid maakt gebruik van deze wapens...ook sport schutters hebben hier mee een uitstekend wapen in hun bezit om daarmee aan schiet wedstrijden mee te doen.
 • Jans Schrap

  5 jaar geleden
  Er is in Nederland geen feest evenement of bijeenkomst wat niet door drank wordt  gesponsord. De grootste moordenaar van de wereld. Werkelijk geen Haan die daar ook maar eens naar kraait. Dus hou op met dit hypocriete links correcte gedrag. Maar ja Links hou ook wel vaan een drankje (en dan is het niet erg of negeren we het gewoon).