Chantal Bleeker-Rovers
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal Bleeker-Rovers © Bert Beelen

Radboud-internist Chantal Bleeker: ‘De zorg staat veel meer onder druk dan de mensen denken’

Het gesprekZe spoorde vorig weekend minister Hugo de Jonge nog aan op te schieten met de boosterprik. Al een maand geleden drong ze aan op strengere coronamaatregelen, omdat ze voorzag dat de druk op de zorg veel te groot zou worden. En in de periode daartussen bleef ze voortdurend waarschuwen, zocht ze de media op.  

37 reacties

 • Jan Bergmans

  6 maanden geleden
  @Carel, inderdaad een volk van kleinzielige angstige zeurkousen die niet eens een weekje ziek durven te worden van een infectie en daarmee natuurlijke immuniteit opbouwen, het enige wat écht helpt voor een hele lange periode.
 • Carel van ‘t Zand

  6 maanden geleden
  Het grootste probleem in dit land zijn de 18 miljoen betweters. Het eeuwige gepolder leidt tot niets. Je kunt het nooit alle mensen naar de zin maken. Het resultaat is dat we een volk van kleinzielige zeurkousen en verwende blagen geworden zijn.
 • Ans Brouwer

  6 maanden geleden
  val hier de mensen niet steeds mee lastig, vind het al erg genoeg dat het zo slecht is met onze zorg. Ga bij Rutte en kornuiten aan tefel zitten klagen die bezuinigen nu al 15 jaar op de zorg. En misschien minder geld uitgeven aan die overdreven verbouwingen van het radboud , lopen er nu 12 jaar nog nooit is er niet verbouwd. Wat een enorme geld verspilling steeds.
 • Mattie Veld

  6 maanden geleden
  @Jan voor evolutie heb je wel verstand nodig, daar ontbreekt het bij de wappies aan.
 • Frank van de Berg

  6 maanden geleden
  Het is zinloos dit soort informatie iederekeer weer in de media te brengen het is zo als het is leg je er bij neer en doe je werk zo goed mogelijk meer kun je niet doen.