Een ambulance op de Zevenheuvelenweg tijdens de Vierdaagse.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ambulance op de Zevenheuvelenweg tijdens de Vierdaagse. © Paul Rapp

Radboudumc roept extra personeel op vanwege extreme hitte; zo voorkom je een hitteberoerte

NIJMEGEN - Het Nijmeegse Radboudumc zet dinsdag, als de Vierdaagse begint, extra personeel in in verband met de extreme hitte die dan verwacht wordt. Ook is het personeel deze week al extra getraind op het herkennen van hitteproblemen.

19 reacties

 • Paul Lamote

  2 maanden geleden
  En voor gewone operaties is er geen personeel? Foute prioriteiten?
 • Gerry Rutten

  2 maanden geleden
  Lees elke dag over personeel tekort in de ziekenhuizen, waar worden deze mensen nu ineens vandaan getrokken ?
 • Vivian Hansen

  2 maanden geleden
  En naast de hitte problematiek ook nog de alcoholvergiftigingen en gewonden door vechtpartijen. Stop met die idiote vierdaagsetoestand. Decadentie ten top. Te groot gegroeid, niet meer van deze tijd.
 • E.M.C. Beumer

  2 maanden geleden
  Opmerkelijk dat mijnheer de burgemeester Bruls, voorzitter van die "veiligheidsclub" zich nu verhult in stilzwijgen. Hij is toch de grote man die altijd instaat voor de veiligheid van mensen. Kijk naar zijn radicale standpunten ten tijde van corona ... Toen was hij zogenaamd de beschermer van iedereen. Maar nu mensen wellicht ook beschermd moeten worden tegen zichzelf om koste wat het kost toch die 4 daagse te gaan wandelen tijdens extreme hitte, blijft hij opmerkelijk stil.
 • martien vondenhoff

  2 maanden geleden
  Mensen oproepen om extra te werken voor mensen die vrijwillig dit willen lopen moet niet kunnen. De medewerkers verdienen net zo goed rust en ontspanning zo als iedereen.waarom deze loop ook niet in het voorjaar of najaar Martien vondenhoff