Sabina en Henk Lourens en Jan en Linda van de Blankevoort (v.l.n.r.) maken zich grote zorgen over de veiligheid als hun verwarde buurman terugkeert.
Volledig scherm
PREMIUM
Sabina en Henk Lourens en Jan en Linda van de Blankevoort (v.l.n.r.) maken zich grote zorgen over de veiligheid als hun verwarde buurman terugkeert. © Pim Velthuizen

Ramen ingegooid, petitie: buurt wil man die Mikail (11) zou hebben gestoken nooit terugzien. ‘Zie dit als waarschuwing’

Een hels kabaal, gisteravond in een flatgebouw aan de Apeldoornse Pythagorasstraat. Alle ruiten van een flatwoning worden aan diggelen gegooid. Het blijkt de woning van de verwarde man die donderdag de 11-jarige Mikail zou hebben verwond met een steekwapen. De ruiten sneuvelen vlak nadat bekend is geworden dat hij zou terugkeren naar zijn woning. 

  1. Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’
    PREMIUM
    58

    Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’

    Woensdag was een uitzondering, maar de rest van de week bleef ondanks het prachtige weer het weer opvallend rustig op het strand van Scheveningen. Strandtenthouders hebben het over ‘een rampzalige zomer’. De gemeente denkt dat mensen door de stijgende prijzen ‘twee keer nadenken’ over een dagje strand, maar ondernemers en politici vermoeden dat het probleem echt bij de badplaats ligt. ‘Er moet een charmeoffensief komen'.