Volledig scherm
screenshot © Dumpert.nl

Rapper SFB op de vuist met bezoeker in Radstake (video's)

HEELWEG - Rapper Jandro van de rapformatie StrictlyFamily Business (SFB) uit Den Haag is zaterdagavond gearresteerd, nadat hij een bezoeker van discotheek De Radstake klappen had gegeven. De vechtpartij ontstond nadat de rapper tijdens zijn optreden bekogeld was met bier.

Vervolgens riepJandrotot tweemaal toe 'Jouw zus ga ik vanavond neuken'. Daarna sprong hij tussen het publiek om met de bezoeker op de vuist te gaan.

Klappen
Daarbij zijn over en weer klappen uitgedeeld. Op de video is te zien dat beveiligers de grootste moeite hadden de kemphanen uit elkaar te halen. Manager Kenri Severina van de rapformatie bevestigt dat er zaterdag een vechtpartij heeft plaatsgevonden tijdens het optreden. „Er is een onderzoek gaande”, meldt hij. Verder wil hij weinig kwijt. „Ik ga niets zeggen, omdat er een onderzoek loopt. Daarnaast ben ik er zelf niet bij geweest”, aldus Severina maandag.

Hij wil daarom ook niet zeggen of Jandro nog vastzit en of andere bandleden zijn aangehouden. Wel zegt hij dat het incident geen gevolgen heeft voor de komende optredens van SFB.

De Radstake
Eigenaar Robert Venderbosch van De Radstake rept van een 'onprofessionele houding van sommige jongens van SFB'. „Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd, maar gelukkig hadden we de situatie vrij snel weer onder controle en konden we het feestje daarna gezellig afmaken.”

Ben jij erbij geweest, weet je meer en wil je daar over vertellen? Stuur een e-mail naar online@gelderlander.nl

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo