Ravage nadat dronken man woning binnenrijdt: 'No police, I pay you 1500 euro’s'

VideoWERNHOUT - Miranda van Gilst (57) uit Wernhout is zich zondagavond kapot geschrokken. Het was ongeveer 21.10 uur toen ze een harde klap hoorde en lichtflitsen zag. ,,Ik zat tv te kijken. Wilde net een wijntje pakken toen het gebeurde. Het leek wel onweer. Stond ineens een bus midden in mijn woonkamer. Dat verzin je toch niet?’’

10 reacties

 • GewoonDeWaarheid

  4 jaar geleden
  Nou, ik had dus gelijk. Ik hoefde niet eens het hele artikel te lezen om te weten waar het over gaat. Zegt ook genoeg toch? Geen vooroordelen maar wederom de gewoon de waarheid.
 • MidnightCowboy

  4 jaar geleden
  Volgende keer toch een stalen tuinhek. Dit is ook vragen om problemen.
 • Frankie

  4 jaar geleden
  Ach ff een cursus , en klaar is kees
 • Jan korte achternaam

  4 jaar geleden
  Geen politie als je 1500 euro aan neemt gasten die zoveel geld op zak hebben die hebben wat te verbergen. En de schade is vast veel meer dan een lullige 1500 euro. Dus mogen ze na hun roes de schade betalen
 • vroegevogel

  4 jaar geleden
  'Wilde net een wijntje pakken toen het gebeurde. Stond ineens een bus midden in mijn woonkamer.' Alsof ze het ruiken LOL. En nooit op het eerste bod ingaan, tip.
 1. Gezin van Gea kroop door het oog van de naald bij vuurzee in Nijkerk: ‘Branddeuren waren onze redding’
  PREMIUM

  Gezin van Gea kroop door het oog van de naald bij vuurzee in Nijkerk: ‘Branddeu­ren waren onze redding’

  Gea Haandrikman zit een dag na de brand bij Haan Textieldiensten in Nijkerk nog te trillen op haar stoel: ,,Je wordt helemaal geleefd. Je weet niet wat je overkomt en gaat maar handelen.” Het was Gea die ’s nachts de brand ontdekte in het bedrijf aan de Havenstraat, dat direct aan hun huis grenst. Slechts een kleine overloop en het kantoor scheidde hun huis van de vuurzee.