Romano en de zwangere Lianne kregen een ongeluk op de A18 bij Wehl omdat een bestuurder bewust op de rem zou hebben getrapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Romano en de zwangere Lianne kregen een ongeluk op de A18 bij Wehl omdat een bestuurder bewust op de rem zou hebben getrapt. © News United/Eigen foto

Romano wanhopig nadat bestuurder ‘bewust remt’ voor auto met zwangere vriendin: ‘Pijn in haar buik en ik kon niets’

updateWEHL - Een bestuurder van een witte bestelauto heeft maandag bewust een ongeluk veroorzaakt waar een zwangere vrouw het slachtoffer van is geworden. Dat stelt haar vriend Romano in een emotionele oproep op Facebook. ‘Ik heb alles op alles gezet om mijn zwangere vriendin en mezelf in veiligheid te brengen.’

12 reacties

 • Romano Firing

  1 dag geleden
  Ik vind het apart dat vele mensen denken een mening te moeten geven terwijl ze de feiten van het gebeurtenis NIET kennen. Ik heb samen met mijn vriendin het ongeluk gekregen. Wij zijn er (achteraf) gelukkig goed vanaf gekomen (...) maar het had heel anders af kunnen lopen! Het was beangstigend de gehele situatie. Er is NIETS in dit item verzwegen. Dat er benoemd wordt in dit item.. dat MIJN VRIENDIN ZWANGER is, laat de ernst van de situatie zien!
 • Eelco Bergsma

  3 dagen geleden
  De invoegende auto moet zijn snelheid aanpassen aan het overige verkeer. Dus als je op de hoofdbaan rijdt moet je zeker niet afremmen. Achteropkomend verkeer verwacht zoiets niet. De actie van het busje is ook zeker af te keuren (kort lontje)
 • Kees van Beuningen

  4 dagen geleden
  @Bjornterbeest, In het artikel staat toch duidelijk wat er is voorgevallen. Er zou eerst een invoeg actie van een andere automobilist zijn geweest.
 • Cor Kok

  4 dagen geleden
  Tjees wat een meningen, niemand weet wat er echt is gebeurd. Ik vind het knap asociaal van het witte busje om ongecontroleerd iemand bewust in gevaar te brengen.
 • Dirk de Vries

  4 dagen geleden
  Dat het misschien wat onnodig remmen om de invoeger voor te laten gaan is niet een actie die je leert bij de rijles. Nog minder leer je dat je als auto die daar dan weer achter reed als een gek moet inhalen en vol op de rem gaan staan. Dat is pas echt link. Invoegen levert soms situaties op als bij de kruising van het schaatsen. Dan moet je als degene die daar weer achter rijd ook beter anticiperen. Walgelijke actie van de witte bus. En doorrijden is nog walgelijker.