Dirk Lotgerink in gesprek met Lisa Westerveld van Groenlinks.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Lotgerink in gesprek met Lisa Westerveld van Groenlinks. © David van Haren

Snoeiharde metal op een festival helpt Lisa Westerveld na hard werken: ‘Wat mij betreft gaat het feest oneindig door’

CampergesprekkenIn de rubriek Campergesprekken haalt Dirk Lotgerink illustere personen uit de regio uit hun comfortzone om ze te interviewen in zijn oude camper. Vandaag stapt Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (40) in. Een gesprek vanaf camping de Weijde Blick in Persingen over metalmuziek, tot rust komen op festivals en maatschappelijke betrokkenheid.

2 reacties

 • Mylene Robberts

  2 maanden geleden
  Belachelijk veel taken voor 1 persoon. Slaat nergens op.
 • Peter Booij

  2 maanden geleden
  Populisme wint het van gezonddebat. Debat dat Lisa op sommige punten helaas niet aan durftvte gaan. En zodra je ietsbzegt dat zij als negatiefvervaart blokkeert ze je op twitter. Zo vraag ik mij nog steeds af hoe zij als eigenaar van meerdere woningen tov het huisjesmelker standpunt van GL staat. Een spagaat die zij helaas weigert uit te leggen. En ik heb er geen bezwaar tegenvdat zij meerdere huizen heeft, maar het conflicteert met haar partij. Ze mag wat mij betreft Klaver direct vervangen
 1. Poetin drijft nucleaire dreiging op: ‘Het Westen is aan het koorddansen, we móeten dit ernstig nemen’

  Poetin drijft nucleaire dreiging op: ‘Het Westen is aan het koorddan­sen, we móeten dit ernstig nemen’

  Russisch president Poetin lijkt zijn dreiging met kernwapens een versnelling hoger te schakelen door een nucleaire trein richting Oekraïne te sturen en een test met de nucleaire duikboot Belgorod voor te bereiden. “Het Witte Huis en de CIA nemen de dreiging ernstig. We moeten voorzichtig zijn met wapenleveringen aan Oekraïne, want we zijn aan het koorddansen”, meent professor internationale politiek en kernwapenexpert Tom Sauer (UAntwerpen).