Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline Roes wordt uit bed geholpen door haar schoonzus Nicole Heijmans-Roes. © Paul Rapp

Spijt na borstimplantaten: ‘Bommetjes in mijn lijf’

Jacqueline Roes heeft geen benen meer. Ook heeft ze helse pijnen en een verlamde arm. De kwalen zijn het directe gevolg van de siliconen die lekten uit borstimplantaten en nu door haar lichaam zwerven. ,,Implantaten hebben mijn leven kapotgemaakt.”

Jacqueline Roes (53) wil de hele wereld, in het bijzonder de vrouwelijke helft, waarschuwen. Borstimplantaten: doe het niet!

De Beuningse gaat zonder benen door het leven. Ze heeft een verlamde rechterarm. Ze wordt doorlopend gekweld door pijnscheuten en spierkrampen. ,,Omdat ik vergiftigd ben door de siliconen. Daardoor heb ik 24 uur per dag hulp nodig. Ik had een prachtig leven, was actief met het fokken van katten en grote ganzen. Door beenamputaties ben ik weer een klein kind en kan ik niet meer zelfstandig naar het toilet”, aldus Roes.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.