ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Stikstofstrijder Vollenbroek dreigt met rechtszaak tegen Schiphol en andere luchthavens, eist halvering van vliegverkeer

Het aantal vluchten op Schiphol en de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven moet drastisch omlaag. De Nijmeegse milieuorganisatie MOB van voorzitter Johan Vollenbroek vraagt minister van Landbouw Slaghouwer in te grijpen. Doet hij dat niet, dan stapt MOB naar de rechter.

20 reacties

 • gregor vink

  1 maand geleden
  Electrisch vliegen ???
 • berrie van Altena

  1 maand geleden
  Dit soort frusties moet verhuizen naar Utopia De schade is ongekent groot.
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Wat brengt deze Vollenbroek ons land veel schade toe! Hopelijk krijg hij van de rechters de deksel op zijn neus. Geef deze man een hobby dan kan hij daar zijn tijd aanbesteden. Wil je het milieuprobleem aanpakken doe het dan wereldwijd en maak de economie van ons land niet kapot.
 • J.L. Bom

  1 maand geleden
  Jammer, dat dhr Vollenbroek de militaire luchtvaart niet noemt. Rondom Volkel en Leeuwarden liggen voldoende Natura 2000 gebieden die last kunnen hebben van de uitstoot afkomstig van de F16 /F35.
 • Wanula Dreaming

  1 maand geleden
  @Jessica Berends: er zijn in Nederland ruim voldoende woningen / woonruimte. Het probleem is dat ze onbetaalbaar zijn en/of doorstromen is een probleem. Qua aantallen komen we niks tekort.