Volledig scherm
Foto: Screenshot YouTube

Suzan & Freek hit op internet met cover 'Don't Let Me Down' van The Chainsmokers

HARREVELD/ZIEUWENT - Een cover van het muzikaleduo Suzan & Freek uit Harreveld en Zieuwent is honderdduizendenkeren bekeken op internet. Het tweetal maakte een akoestische versie van het nummer Don't Let Me Down van The Chainsmokers. Het bekende dj-duoplaatste de cover van Suzan & Freekop hun eigen Facebookpagina.

Dat bleef niet onopgemerkt. De versie van de Achterhoekers was dinsdagavond al circa 600.000keer bekeken en meer dan 47.000 keer geliket. Ook is het nummer ruim 8.500 keer gedeeld via Facebook. Giel Beelen draaide de cover dinsdagochtend op 3FMin zijn ochtendshow.

'Check Facebook!'
„Het is echt bizar! We werden vanochtend wakker en hadden opeens tientallen berichten: 'Check Facebook!", vertelt Freek. Van over de wereld ontvangt het duo complimenten voor hun versie van de monsterhit. OokThe Chainsmokersis onder de indruk van de versie, getuige de tekst die het bij de cover plaatste: 'Wow, this made us tear up'.

Ontmoeting
Vrijdagavond draait The Chainsmokers in Amsterdam op het dance-eventement ADE. Het Achterhoekse duo, inmiddels wonend in Amsterdam, gaat het wereldberoemdedj-duo dan waarschijnlijkontmoeten.Freek: „Ik kan er nog niet te veel over vertellen, maar we gaan elkaar vrijdagavond in ieder geval even zien voor een high five."

Populair
Het is niet de eerste keer dat een cover van Suzan en Freek flink wat viewsscoort op het internet. Zo ging hun versie vanhet nummer Cheerleaderook door het dak.

Het duo heeft inmiddels bijna 21.000 likes op hunFacebookpagina. Elke week verschijnt er een cover van 60 seconden. „Mensen komen naar onze pagina voor De Minuut waarin we in een minuut een cover spelen. Maar dit soort dingen zorgen wel voor een enorme boost qua aandacht", aldus Freek.

Listen on Spotify: http://smarturl.it/dontletmedownSP Listen on iTunes: http://smarturl.it/dontletmedownIT Don't Let Me Down (The Chainsmokers cover) by Suzan & Freek. Follow Suzan & Freek on: http://facebook.com/suzanenfreek http://instagram.com/suzanenfreek http://twitter.com/suzanenfreek http://www.suzanenfreek.nl