Volledig scherm
't Heuveltje in Beek. © Jan van den Brink

't Heuveltje ziet ook Bolderman Reizen vertrekken

BEEK - Een nieuwe tegenslag voor 't Heuveltje in Beek. Het bekende hotel aan de rand van het Montferland en opstapplaats voor Bolderman Reizen, ziet de aanbieder van reizen na de winter vertrekken uit Beek. Na het faillissement van OAD, in 2013, is dat opnieuw een tegenvaller voor de familie Rosendaal, die juist dacht met Bolderman wederom een nieuwe, driejarige overeenkomst te zijn overeengekomen.

Maar de mondelinge overeenkomst blijkt tot haar grote teleurstelling niets waard te zijn geweest: Bolderman kiest voor een andere locatie in het land.

Uitstel
„Het was van beide kanten de intentie om minimaal drie jaar door te gaan”, vertelt Cees Rosendaal. „Dat heb ik nota bene, na onderling overleg, ook verteld tijdens de receptie voor ons 60-jarig bestaan op 29 oktober vorig jaar. Na de overname door Viabus eind april kwam er steeds uitstel in de besprekingen, maar in juli werden we al wel genoemd in de wintergids voor 2017. Wat ook raar is, dinsdag hebben mensen hier via Bolderman Reizen nog een kamer geboekt. Toch gaat Bolderman hier na de winter weg.”

Reactie Bolderman
In een reactie zegt directeur Teus Bolderman: „We hebben keer op keer geprobeerd tot overeenstemming te komen, maar 't Heuveltje kon er niet in meegaan. Onze nieuwe aandeelhouder, Viabus, heeft toen besloten naar een grotere locatie te gaan, in de plaats Zeeland in Brabant. Ja, daar hebben we eerder gezeten en die eigenaar heeft grond aangekocht om uit te breiden. Daar komt een overdekte terminal met informatieschermen. Een look anno 2020, zeg maar. Maar misschien komt Viabus in de toekomst ook wel weer uit bij 't Heuveltje, zeg nooit nooit.”

Volledig scherm
De toekomstige overstaplocatie van Bolderman Reizen in het Brabantse Zeeland. © PR
Volledig scherm
Reizigers bij 't Heuveltje. © Theo Kock

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo