Ingrid van Wolveren met haar hond jamie. die een jaar terug is gestolen. dognapping. Westervoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid van Wolveren met haar hond jamie. die een jaar terug is gestolen. dognapping. Westervoort. © Rolf Hensel

Taart voor Ingrid. Een minuut later is haar hond ontvoerd: ‘Ik kreeg geen hap meer door mijn keel’

WESTERVOORT - Dognapping. Of, in goed Nederlands, hondendiefstal. Ingrid van Wolferen uit Westervoort kreeg ermee te maken, maar had geluk. Na vier dagen had ze haar Djemi weer terug.  

7 reacties

 • miranda modderkolk

  1 maand geleden
  Toch niet normaal meer dat mensen dit doen. Je kunt tegenwoordig helemaal niemand meer vertrouwen! Zo Beestje gaat ook het baasje erg missen en kan daardoor ook ziek worden van heimwee. Ik ben blij dat de hond en de baas weer herenigd zijn.
 • Fred Schuit

  1 maand geleden
  Ik kan me daar helemaal bij aansluiten Gerard. Ik heb ook grote bewondering voor Ceciel. Fijn om te weten dat er nog mensen zoals haar zijn.
 • Nicky Jansen

  1 maand geleden
  Reuvers gebruikt hopelijk niet zijn eigen achternaam, maar is vast wel een Nederlander (sorry hoor, ik ken heel aardige Nederlanders, maar sommigen deugen niet)
 • Gerard Doorneveld

  1 maand geleden
  Ceciel ik ben het weer met jou eens , je verwoordt iedere mijn gedachte , bij meerdere inzendingen al .
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  @PRJT Reuvers: dat is jouw veronderstelling. Ik lees in het stuk dat het om een 'bekende' van de vrouw gaat. Misschien moet je het zelf even lezen voordat je je onderbuik leeg laat lopen.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?