Hekwerk Pompekliniek.
Volledig scherm
PREMIUM
Hekwerk Pompekliniek. © Paul Rapp

Tbs-er steekt drie therapeuten neer in Pompekliniek met zelfgemaakt wapen: 18 maanden cel, 16.000 euro schadevergoeding

ZUTPHEN/NIJMEGEN - Een 29-jarige tbs’er moet 18 maanden de cel in voor het neersteken van drie sociotherapeuten in de Nijmeegse Pompekliniek. De man moet zijn slachtoffers een schadevergoeding van in totaal ruim 16.000 euro betalen. De therapeuten ontsnapten aan de dood.

15 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Ja hoor....! daar gaan we weer....! en allemaal voor rekening van de belasting betaler... tbs verblijf , behandeling , smartengeld enz..enz....de gemeenschap draait er weer voor op....! waarom niet na een gevangenisstraf die vent als ongewenst vreemdeling uitzetten..? scheelt vele duizenden Euro,s... en beter worden doet hij toch niet...! maar als ik het goed begrijp gaan ze er hier oneindig mee lopen pamperen en mensen levens op het spel zetten ter meerdere eer en glorie van justitie.
 • josz Grootveld

  1 jaar geleden
  Marco, het is me gebeurd en dat valt niet mee kan ik je zeggen! En toch kom je uiteindelijk verder met een uitgestoken hand dan met een wijzende vinger.
 • Alfred Diepeveen

  1 jaar geleden
  Gepamper heeft een prijs.
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Josz Grootveld : noem het een ziekte totdat het jezelf overkomt …….
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  3 mensen neersteken, 18 maanden cel. We gaan naar de absurde situatie toe dat je voor politiek incorrect taalgebruik langer en zwaarder gestraft gaat worden dan voor lijfelijk geweld en/of poging tot moord. In Engeland komt de politie al langs als je iemand online misgenderd. Maar ja, net als in de USSR zijn de powers that be zo langzamerhand banger voor mensen die zelfstandig denken dan voor criminelen.