Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Tbs’er op onbegeleid verlof betast drie kinderen: ‘Het is hartstikke fout gelopen’

Drie minderjarigen zijn afgelopen zaterdag betast door een tbs‘er op onbegeleid verlof in het centrum van Venray. De man staat onder behandeling bij centrum De Rooyse Wissel in Oostrum.

 1. Evacuatie Kaboel: ‘Schande dat kabinet de kont heeft afgeveegd met Kamerbrede uitspraken’
  PREMIUM
  Dit was 2021

  Evacuatie Kaboel: ‘Schande dat kabinet de kont heeft afgeveegd met Kamerbrede uitspraken’

  In de laatste dagen van 2021 schrijven onze verslaggevers verhalen over grote en kleine gebeurtenissen in het nieuwsjaar dat bijna achter ons ligt. Vandaag: de evacuatie uit Kaboel. Voor Anne-Marie Snels staat heel 2021 in het teken van de evacuatie van lokale tolken en bewakers die Nederland hebben geholpen bij de missie in Afghanistan. ,,We hebben mensen laten vallen als een baksteen’’, zegt de oud-voorzitter van de defensievakbond AFMP.
 2. Margo maakte een kookboek voor haar verstandelijk beperkte zoon Robin: ‘Heel soms bestel ik toch pizza’
  PREMIUM
  video

  Margo maakte een kookboek voor haar verstande­lijk beperkte zoon Robin: ‘Heel soms bestel ik toch pizza’

  Margo Bresser (57) heeft het zwaar gehad, vooral tijdens de woedeaanvallen van haar opgroeiende zoon met een verstandelijke beperking. Maar in de keuken werd Robin (30) altijd rustig. Toen hij op zichzelf ging, schreef zijn moeder een bijzonder kookboek voor hem, dat prompt uitgroeide tot lokale hit: ,,Mijn hele huis heeft er eentje in de kast staan, behalve Ron. Hij bestelt liever.”