Eigenaar Richard Loomans in Veldhoven Zoo.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Richard Loomans in Veldhoven Zoo. © Kees Martens/DCI Media

Te koop: het complete dierenpark Zoo Veldhoven, inclusief bewoners

VELDHOVEN - Richard Loomans is nog steeds op zoek naar een nieuwe eigenaar voor 'zijn’ Zoo Veldhoven, na een eerdere mislukte poging tot verkoop. Als zich een goede kandidaat meldt, kan deze het dierenpark voor vijf miljoen euro overnemen. 

 1. LIVE | Pro-Russische strijders claimen omsingeling Lisitsjansk, Kiev ontkent
  oorlog Oekraïne

  LIVE | Pro-Russische strijders claimen omsinge­ling Lisits­jansk, Kiev ontkent

  Pro-Russische separatisten claimen de strategisch gelegen Oost-Oekraïense stad Lisitsjansk ‘volledig’ omsingeld te hebben, meldt het Russische staatspersbureau TASS. Het Oekraïense leger erkent dat er hevig gevochten wordt aan de stadsranden, maar van een complete omsingeling is volgens woordvoerder Ruslan Muzytchuk van de Nationale Garde ‘gelukkig’ geen sprake. ,,De stad is in handen van het Oekraïense leger”, zei hij op de Oekraïense televisie. Lisitsjansk is de laatste grote stad in de oostelijke regio Loehansk die nog in handen is van Oekraïne. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.
 2. Voormalig Wageningen-trainer Piet Buter ontkent verkrachting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijsterd’

  Voormalig Wageningen-trai­ner Piet Buter ontkent verkrach­ting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijs­terd’

  De man die door voormalig bondscoach Vera Pauw wordt beschuldigd van verkrachting is - zo vermoedt hij zelf - de 73-jarige oud-voetbaltrainer Piet Buter. De voormalige technisch directeur van FC Utrecht en trainer van FC Wageningen (1989-1991) geeft toe dat hij in de jaren 80 een kortstondige affaire heeft gehad met de veertien jaar jongere voetbaltrainster, maar zegt dat er van verkrachting ‘absoluut geen sprake’ is geweest.