Parkeren bij Paviljoen Posbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren bij Paviljoen Posbank. © Harry van der Ploeg

Te veel auto’s en motoren verstoren de Posbank: gaat het gebied nu helemaal op slot?

De overlast van verkeer in Nationaal Park Veluwezoom moet worden teruggedrongen. Daarvoor zijn drie modellen ontwikkeld. Eentje ervan wordt in de komende jaren uitgevoerd. Vijf vragen over de Posbank. 

12 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Helaas ben ik het met Carel eens Jessica. Je zult ongetwijfeld in een mooi stukje wonen, maar Zweden is al helemaal overgeschakeld op productiebossen.
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  @jessicaberends… Zweden heeft geen oerbossen. Het laatste oerbos van Europa staat in Polen en wordt sterk bedreigd door houtkap. In opdracht van oa een zeer grote energiefirma uit het jouw ozo groene Zweden die heel Nederland plus haar Noordzee aan het verprutsen is met het zeer vieze verbranden van biomassa en fossiele windturbines.
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  @Alfred Diepenveen: Natuur? Nederland heeft geen natuur. Natuur laat je namelijk zjjn gang gaan, terwijl in Nederland hordes biologen en boswachters de konijntjes staan te tellen om ze te laten afschieten als het er teveel worden. Streng gemanagete als park toebedeelde snippertjes grond maken het nog niet tot 'natuur'. Groeten uit de Zweedse oerbossen.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Je zou daar met een pendelbus kunnen gaan werken... beneden ze je de auto of je motor neer. Elke kwartier komt er een pendelbus die je naar boven brengt en omgekeerd.
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  Schaf wegenbelasting af en voer rekeningrijden in. En zet extra tolpoorten bij elke provinciegrens en elk natuurgebied. Als dat niet helpt nog eens tolpoorten bij elke gemeente. Tja… over overbevolking en massa(arbeids)immigratie mogen we het niet hebben van onze elites dus moeten we maar met drukte leren leven….