Stoeltjes in theater Musis in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Stoeltjes in theater Musis in Arnhem. © Rolf Hensel

Theaters in regio verwachten langdurige financiële schade door corona, maar faillissement gaat nog te ver

BOXMEER/ NIJMEGEN - Theater De Weijer in Boxmeer is voor zover bekend de eerste schouwburg van het land die omvalt door de coronacrisis. Andere theaters in de regio zeggen dat de klap van het virus nog lang na gaat dreunen. Maar een faillissement zou daar nog niet aan de orde zijn.

3 reacties

 • Beunen

  2 jaar geleden
  Geld voor zorg of theater? Zeg het maar..
 • Jan Janssen

  2 jaar geleden
  Dit gesubsidieerde theater door de gemeente gaat na 3 weken al failliet !! Dan wordt het tijd dat als je na 7 jaar de broek niet zelf op kunt houden dit niet meer onder de nummer kunst kunt zetten want goede kunst betaald zich uit dit is weer een aanfluiting van zo'n groene Rakker als directeur. Lachwekkend gewoon. 
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Ik herinner mij Theater van de Lach van John Lanting... dat was echt wel grappig.Rutte zegt - niemand hoeft failliet te gaan, de werkelijkheid is anders.
 1. Teruglezen | Wereldwijd 133.000 mensen genezen, drank- en drugsfeestje in hotelkamer stilgelegd
  Play

  Teruglezen | Wereldwijd 133.000 mensen genezen, drank- en drugsfeest­je in hotelkamer stilgelegd

  Wereldwijd zijn meer dan 600.000 besmettingen vastgesteld met het nieuwe coronavirus. Ruim 28.000 patiënten overleden aan de gevolgen van het virus. De Verenigde Staten (104.000), Italië (86.000) en China (82.000) voeren de lijst aan. Het aantal herstelde patiënten staat wereldwijd op bijna 133.000. Volg alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Hier lees je het vorige blog nog eens terug.