Vitesse-trainer Thomas Letsch.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse-trainer Thomas Letsch. © Pro Shots / Paul Meima

Thomas Letsch begint aan derde seizoen bij Vitesse: ‘Dit wordt mijn zwaarste jaar’

Thomas Letsch begint morgen met de topper tegen Feyenoord aan zijn derde seizoen bij Vitesse, tegenwoordig een eeuwigheid in de voetbalwereld. Het belooft zijn moeilijkste jaar te worden. ,,Ik ben niet blij met de situatie, maar we kunnen ermee dealen.”

9 reacties

 • Rock Witten

  5 dagen geleden
  Vitesse zal volgend seizoen in de 1e divisie voetballen? Ja met dit slechte bestuur en zonder eigenaar wel. In korte tijd zijn spelers naar de concurrenten gegaan: Pasveer v Wolfswinkel Tanane Pröper Tanane Rasmussen Bazoer. Dit beleid gaat je echt een keer de kop kosten, dit waren niet zomaar spelertjes maar echt bepalende, ik zie dit Ajax of PSV niet doen. Het gaat moeilijk worden, de trainer schrijft er gaan maatregelen komen welke dan? Dit zijn 1e divisie spelers dus volgend jaar....? bah.
 • Elbert Jansen

  2 weken geleden
  @Eelco Boer. Ik had het over de voorgaande jaren dat ze bij de eerste zes stonden. Was toch prachtig? Maar wie weet wat het dit seizoen brengt. Er is nog maar 1 wedstrijd gespeeld en verloren. De balans kun je pas aan het einde van het seizoen opmaken. Maar vrees met grote vrezen dat het misschien wel bij de laatste 6 zullen worden.
 • ron kate

  2 weken geleden
  Letsch misschien moet je niet zo klagen. je weet waar je aan begint en zoek anders een nieuwe club. sinds het vertrek van je assistent naar rkc ben je de weg kwijt.
 • Eelco de Boer

  2 weken geleden
  @Elbert, Dit seizoen vijfde of zesde zou inderdaad echt fantastisch zijn voor Vitesse.
 • Elbert Jansen

  2 weken geleden
  De beste stuurlui staan weer aan wal. Vijfde of zesde plaats is toch fantastisch voor Vitesse? Denk dat er clubs zijn die er voor zouden tekenen. Wie ze er ook neerzetten. Vitesse zal nooit landskampioen worden. Ik vind trainer Letsch een mooie trainer die denk ik verstand van zaken heeft en zich niet gek laat maken. Succes meneer Letch.