Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Tienduizenden mensen uit regio kunnen schulden niet betalen: grootste problemen in Arnhem

Check je gemeenteRuim 47.000 mensen in de regio hebben problemen met het afbetalen van leningen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto of een televisie. Ondanks de coronacrisis is dat aantal wel gedaald en hebben minder mensen schulden. 

32 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  J.Zomers Als je ze moet terugbetalen had je er dus geen recht op gezien je inkomen Uitgeven is dan erg dom Of moeten we ze dat dan maar laten houden? dacht het niet toch?
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Als je wilt lenen moet je eerst eens 5-6 maanden het geld wat je moet aflossen wegleggen Kun je dat niet, dan kun je dus de lening niet terugbetalen en krijg je problemen Koop je beter geen auto, nieuwe bank of grotere TV! Die ben je dan zo weer kwijt
 • Kees van Weteringen

  2 maanden geleden
  Misschien moet je gewoon dergelijke uitgaven niet doen als je het niet kunt veroorloven. Kom je ook niet in de problemen.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  De toeslagen breekt ons de nek. Ken mensen die krijgen 4 soorten toeslagen: 1 huurtoeslag, 2 zorgtoeslag 3 kinderopvangtoeslag en 4 kindgebonden budget Later blijkt dat ze een deel moeten terugbetalen - dan gaat het fout.
 • Louis Gerrits

  2 maanden geleden
  Het interactieve kaart op deze pagina is niet actueel aangezien de inwoners aantallen niet kloppen. Het lijkt mij dat er een verkeerd percentage word weergegeven.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.