De hoofdlocatie aan de Nieuwe Dukenburgseweg van Werkbedrijf Rijk van Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdlocatie aan de Nieuwe Dukenburgseweg van Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. © Zenber Architecten

Tientallen besmettingen met corona op Nijmeegse locatie Werkbedrijf, ondanks extra maatregelen

NIJMEGEN - 57 van de in totaal 400 werknemers op de locatie Boekweitweg van het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen (WBRN) zijn positief getest op corona. Ondanks extra maatregelen na een eerste uitbraak begin november, loopt het aantal besmettingen de laatste dagen weer op.

4 reacties

 • Piet de Cock

  1 jaar geleden
  De directie van het Werkbedrijf moet nu eens gaan tonen dat zij de werkgever zijn van alle medewerkers en zich niet laten leiden door een op winst gericht bedrijf genaamd Blue View Waar is de preventie medewerker, wat doet de arbo en de OR totaal niets het zijn mensen die bang zijn voor Blue View die sociaal zegr te zijn helaas het tegendeel is daar kij naar de werksfeer en ziekteverzuim
 • Kenneth Tharmaratnam

  1 jaar geleden
  De eerste reactie lezende begin ik mij af te vragen of ik blijkbaar een artikel heb gemist waar gesteld wordt dat personeel van de WBRN locatie Boekweitweg (massaal) is wezen feesten en/of op vakantie is geweest. Iets zegt mij ook dat deze mensen het sowieso niet al te 'breed' hebben om (massaal) te feesten of op vakantie te gaan.
 • Theo van Hees

  1 jaar geleden
  Ja joh lekker op vakantie gaan, heerlijk met z'n allen feest vieren, moet toch kunnen volgens velen. Nu zie je maar weer hoe het e.e.a uitpakt. Ben benieuwd of het bedrijf ballen heeft en hierop aktie neemt.
 • H. Roberts

  1 jaar geleden
  Ah ja, daar komen de argumenten voor g2 op de werkvloer. Lekkere propaganda weer.