Tineke Bulder was naïef te denken dat eigen ideeën inbrengen kan bij de PVV

jouw meningTinke Bulder keerde ruime tijd geleden de PVV in Provinciale Staten van Gelderland de rug toe nadat ze niet voor de PVV mee mocht doen aan de Nijmeegse gemeenteraadsverkiezingen. Nu levert ze ook haar zetel weer terug in bij de PVV-fractie en kijkt ze terug. Volgens haar is elke eigen inbreng kansloos bij de PVV. De fractie wordt volgens haar dictatoriaal geleid.

11 reacties

 • Sjaak Thijssen

  4 jaar geleden
  Als Frits als maar kan schoppen tegen alles wat niet in zijn linkse straatje past. Gelukkig komt dit bij de democratische linkse partijen niet voor.  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1240206/pvd-a-er-amsterdam-stapt-op-om-partijcultuur. 
 • Frits

  4 jaar geleden
  Fractiediscipline is wat anders dan orders van één persoon uitvoeren. Bij democratische fracties wordt er na overleg een gemeenschappelijk standpunt bepaald waar iedereen zich vervolgens aan conformeert. Een democratisch proces dus. Bij de PVV draagt Wilders op wat het standpunt moet zijn. Een groot verschil.
 • geertje

  4 jaar geleden
  Bij welke partij is er wel democratie? Ze MOETEN allemaal hun leider  volgen. Doen ze dat niet dan vliegen ze eruit
 • PeterHelvetia

  4 jaar geleden
  Een politicus of politica die zijn/haar eigen mening mag profileren bestaat bij geen enkele partij. Behalve een eenmansfractie. Het gaat alleen om onbetrouwbaarheid en financieel eigenbelang. Kijk naar Mr. Rutte, is al maanden bezig voor zijn volgende Europees baantje te lobbyen.
 • Fan

  4 jaar geleden
  En jullie denken dat het bij de SP en Groen links wel kan. Hoe naïef. 
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.