Jaarlijkse herdenking van de negen jaar geleden omgekomen tieners Tara en Tom.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaarlijkse herdenking van de negen jaar geleden omgekomen tieners Tara en Tom. © Raphael Drent

Tom (18) stuurde nog een sms’je naar Tara (19) voor ze overleden door een ongeval na Appelpop: ‘Ik hou van je’

videoDe dood van je eigen kind, kun je daar ooit mee leven? Slijt het verdriet na al die jaren? Marcel en Bea Aalmers uit Elst verloren negen jaar geleden hun zoon Tom (19) bij een stom ongeluk. Ook zijn vriendin Tara (18) overleed. Hun jaarlijkse pelgrimage in september naar een herinneringsboom langs de A15, samen met vrienden en familie, biedt houvast om overeind te blijven na het ondraaglijke verlies. 

2 reacties

  • Christianus Wessels

    3 maanden geleden
    Het is verschrikkelijk om een kind of een broer of zus te verliezen ik ben 49jaar geleden een broer verloren en mis hem nog steeds mijn moeder heeft hier nog het meest door geleden op haar sterfbed zij ze nog blij te zijn omdat ze lang genoeg had gemist ik wens jullie heel veel sterkte toe Christianus
  • P Van de Kaa

    3 maanden geleden
    Het verlies van een kind, de een kan er mee leren leven, de ander gaat letterlijk kapot van verdriet. Maar hoe dan ook zal dit tragische verlies voor altijd je leven veranderen. Het gemis, die pijn, die krijgt meestal een plek, maar raak je nooit meer kwijt. Een oprechte knuffel voor een ieder die afscheid heeft moeten nemen van zijn/haar kind.