Volledig scherm
Het Nature Talks Photo Festival biedt een podium voor internationale en nationale natuurfotografen. © PR

Top internationale natuurfotografie komt naar festival in Ede

EDE - De top van de internationale- en nationale natuurfotografie ontmoet elkaarop het Nature Talks Photo Festival, dat wordt gehouden inde De Reehorst in Ede. Het festival is een nieuw platform voorliefhebbers van natuur, fotografie, film en natuurbeleving.

Natuurfotografen van naam komen zaterdag 12 en zondag 13 november naar de Reehorst om te vertellen wat er bij komt kijken om tot bijzondere resultaten te komen. Het filmfestival over natuurfotografie is ook bedoeld voor natuurfilmers en natuurliefhebbers. Op het programma staan ongeveer 60 lezingen en meer dan 40 fotografen vertellen over hun werk.

Gasten
Te gast zijn onder andere de natuurfotografen Steve Winter (NatGeo, VS), Brian Skerry (NatGeo, VS), Sergey Goshkov (NatGeo, Rusland), Ole Jørgen Liodden (Noorwegen), Diego Lopez (Spanje) en de Nederlandse Han Bouwmeester.Naast lezingen van topfotografen biedt Nature Talks een programma met films, een fotobeurs van meer dan 2.000 vierkante meter en een expositieruimte met onder andere de winnaars en finalisten van de Nature Talks Photo Contest.

Ook is er informatie over teken en de ziekte van Lyme, belangrijk voor mensen die veel in de natuur zijn.

Tickets zijn te koop via naturetalks.nl.