Abobaker Siddiqi bij Germania.
Volledig scherm
PREMIUM
Abobaker Siddiqi bij Germania. © David van Haren

Toptalent uit Heumensoord heeft een profdroom, maar is voorlopig dolgelukkig met Germania

GROESBEEK - Het Afghaanse voetbaltalent Abobaker Siddiqi speelt per direct voor de Groesbeekse derdeklasser Germania. De vluchteling, die verblijft in de noodopvang op Heumensoord, heeft één droom: ooit schitteren bij Ajax. 

13 reacties

 • S. Van der Horst

  1 jaar geleden
  @Rebecca; Élke voetballer moet het van zijn kunnen hebben en als dan een talent uit Afghanistan zich aanmeld, kan de club hem ondersteunen. Maar als hij toch niet goed genoeg is zal hij ook niet verder komen dan een Nederlands manneke. Bovendien: Een gemiddelde Nederlandse eredivisieclub heeft ook 60% buitenlanders aangekocht. So what's the deal?
 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  @ Erik daar gaat het niet om de opstap wordt wel heel makkelijk aangeboden en het gaat niet om mijn kinderen ik bedoel er zijn genoeg jongens die leuk kunnen voetballen maar die beginnen toch echt onderaan
 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  @ Leon wat denk je zelf kan het nog flauwer? Het moet niet gekker worden in dit land precies hoe ik het zeg zo bedoel ik het maar ja dan ben je gelijk een racist
 • Erik te Lochem

  1 jaar geleden
  @Rebecca: je denkt toch niet dat deze jongeman in het elftal blijft wanneer hij als een pepernoot voetbalt? En die Nederlandse jongens van u moeten gewoon zorgen dat ze nog beter worden.
 • Jester Pol

  1 jaar geleden
  5 Talen spreken, chapeau. Nu nog een beetje Groesbeeks dialect en hij zit op 6. Succes!