Op station Stadshagen werden gisterenavond drie medewerkers van Keolis mishandeld. De politie zoekt getuigen.
Volledig scherm
Op station Stadshagen werden gisterenavond drie medewerkers van Keolis mishandeld. De politie zoekt getuigen. © Alex Mulder

Treinreizigers houden zich niet aan coronaregels en vliegen boa’s aan in Zwolle: politie pakt 10 man op

De politie heeft gisterenavond op Station Zwolle Stadshagen tien mensen opgepakt. Het tiental vloog op het station drie boa’s aan van vervoerder Keolis die eerder op de avond coronaboetes wilden uitdelen in de trein tussen Kampen en Zwolle.

 1. LIVE | Kinderen na zes dagen genezen van Covid-19, leerlingen met klachten vaak toch naar school
  Coronavirus
  28

  LIVE | Kinderen na zes dagen genezen van Covid-19, leerlingen met klachten vaak toch naar school

  Het aantal mensen dat vanwege corona in het ziekenhuis belandt, stabiliseert. De afgelopen week werden 541 patiënten opgenomen, minder dan de week ervoor. Ook het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen daalde in een week tijd van bijna 4000 naar ruim 2200. Nederlanders zullen nog zeker tot na komende winter gebruik moeten maken van QR-codes om te reizen en om toegang te krijgen tot evenementen en uitgaansgelegenheden. Dat is de verwachting van verschillende virologen en epidemiologen waar BNR mee sprak. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”